Kupie wkład do plate carrier i inny szpej

Zdefiniuj co to są te polski i literkowe krainy.
Bo dużo się o tym gada, a nie wiadomo co to właściwie jest i komu to robi różnicę.

Pogadamy.se

Taka forma rekreacji - liczymy aniołki na główce szpilki.

2 Likes

Przed Euro 2012 zaprezentowano publicznie haslo

Творимо історію разом.

Otwarcie było w Warszawie, zamkniecie w Kijowie.

Pozniej wiele dziwnych zdarzen ( daleko ) , a w RP planowanie, rok przed Z zatrudnianie wielu tlumaczy jezyka U, a jeszcze wczesniej w GIF specjalistow do rozbudowy cmentarzy.

Na kanalach cyfrowych DAB zarezerwowano miejsce dla trzech nadawcow w jezyku U.

Wszystko przed nieprzewidzianymi zdarzeniami.

Obecnie zaczyna sie grzebanie w religii, a to najlepszy sposób na wywolanie duzej awantury, o ktorej bedzie w podrecznikach historii.

Totez tak sobie gdybam, czy sejm bedzie w warszawie a rząd w kijowie czy tez odwrotnie.

Tubylec musi zasymilować się do nowej rzeczywistości, etap cmentarny jeszcze nie pociąga mnie.

Widzę wspólne flagi w Licheniu, a na trasach szybkiego ruchu czołgi na lawetach.

Brakuje mi wiedzy co postanowila niewidzialna ręka rynku.
Asymilacja trwa.

Moje pytanie mozna pominać.

3 Likes

Szabel i samopałów nie macie?

Jakoś trzeba te samopały pozabierać.

Nic nie będziesz miał. Santa Klauss wyjaśniał.

3 Likes

a spróbuj nie być z tego powodu szczęśliwy to okaże się że jesteś szpionem GRU, w telefonie znajdą Ci roznegliżowane dziewczynki < 15 wgrane pegasusem, na billingach z przelewów pojawią się wychodzące transfery w kierunku ISIS a do kompletu dołożą zeznania Twojego kota z paragrafu “me too”.

5 Likes

Pozniej opisze wam pewien system walki który zawsze daje prxewage a pozniej zwyciestwo. Do wieczora pany

Tylko żeby dobry loot z pokonanych mobów wypadał.

1 Like

Zbędny trud, gdyż już Lem opisał w “Niezwyciężonym”. Wsiadasz w rakietę i niczym rycerz z dowcipu nie zastanawiasz się.

3 Likes

Bardzo cierpię na brak czasu. Nawet wykręcić pół godziny w kalendarzu na wlasne cele to dużo. Spię po 5godz albo mniej i to najczesciej z przerwami. Ale system dziala i ttlko w funkcji czasu doskonale metode. To bedzie dluzszy wpis. Trzymajcie kciuki abym dzis znalazl chwile na zebranie mysli

2 Likes

miau too

2 Likes