Zdefiniuj co to są te polski i literkowe krainy.
Bo dużo się o tym gada, a nie wiadomo co to właściwie jest i komu to robi różnicę.
Pogadamy.se
Taka forma rekreacji - liczymy aniołki na główce szpilki.
Zdefiniuj co to są te polski i literkowe krainy.
Bo dużo się o tym gada, a nie wiadomo co to właściwie jest i komu to robi różnicę.
Pogadamy.se
Taka forma rekreacji - liczymy aniołki na główce szpilki.
Przed Euro 2012 zaprezentowano publicznie haslo
Творимо історію разом.
Otwarcie było w Warszawie, zamkniecie w Kijowie.
Pozniej wiele dziwnych zdarzen ( daleko ) , a w RP planowanie, rok przed Z zatrudnianie wielu tlumaczy jezyka U, a jeszcze wczesniej w GIF specjalistow do rozbudowy cmentarzy.
Na kanalach cyfrowych DAB zarezerwowano miejsce dla trzech nadawcow w jezyku U.
Wszystko przed nieprzewidzianymi zdarzeniami.
Obecnie zaczyna sie grzebanie w religii, a to najlepszy sposób na wywolanie duzej awantury, o ktorej bedzie w podrecznikach historii.
Totez tak sobie gdybam, czy sejm bedzie w warszawie a rząd w kijowie czy tez odwrotnie.
Tubylec musi zasymilować się do nowej rzeczywistości, etap cmentarny jeszcze nie pociąga mnie.
Widzę wspólne flagi w Licheniu, a na trasach szybkiego ruchu czołgi na lawetach.
Brakuje mi wiedzy co postanowila niewidzialna ręka rynku.
Asymilacja trwa.
Moje pytanie mozna pominać.
Szabel i samopałów nie macie?
Jakoś trzeba te samopały pozabierać.
Nic nie będziesz miał. Santa Klauss wyjaśniał.
a spróbuj nie być z tego powodu szczęśliwy to okaże się że jesteś szpionem GRU, w telefonie znajdą Ci roznegliżowane dziewczynki < 15 wgrane pegasusem, na billingach z przelewów pojawią się wychodzące transfery w kierunku ISIS a do kompletu dołożą zeznania Twojego kota z paragrafu “me too”.
Pozniej opisze wam pewien system walki który zawsze daje prxewage a pozniej zwyciestwo. Do wieczora pany
Tylko żeby dobry loot z pokonanych mobów wypadał.
Zbędny trud, gdyż już Lem opisał w “Niezwyciężonym”. Wsiadasz w rakietę i niczym rycerz z dowcipu nie zastanawiasz się.
Bardzo cierpię na brak czasu. Nawet wykręcić pół godziny w kalendarzu na wlasne cele to dużo. Spię po 5godz albo mniej i to najczesciej z przerwami. Ale system dziala i ttlko w funkcji czasu doskonale metode. To bedzie dluzszy wpis. Trzymajcie kciuki abym dzis znalazl chwile na zebranie mysli
miau too