Kupie wkład do plate carrier i inny szpej

Ło panie, tu co drugi kibicuje Putinowi, czytuje Długina i marzy mu się scenariusz jak z serialu 1983. Więc to jakis dziwny mit z tym, że Moskale nas nie pociągają

4 Likes

Moskale to nie bardzo, ale mieszkanki Uralu mają swoje zalety.

6 Likes

Można szerokim torem sprowadzać :wink:

3 Likes

Tutaj @Julius powinien już był zacząć grzmieć, że stare mądrości zabraniają brać sobie niewiasty z obcych ludów…:wink:

Tu na forum czy w 3RP?

1 Like

Na forum;). W Polsce zdrowy rozsądek i kobieca intuicja częściej wygrywają z dominującym na forum chłopskin rozumiem;)

3 Likes

Jak daje zarobic se to po linii z misją^^

2 Likes

w wersji współczesnej to bardziej tak wygląda

3 Likes

Siedzę na trybunach i przyglądam tylko się,
Kiedy sędzia wreszcie gwizdnie, no i mecz już skończy się,
Wtedy każdy kibic Śląska, co ma robić dobrze wie,
Trzeba iść pożegnać gości, dziś to im należy się

Wszyscy spotkamy się na dworcu,
Wszyscy spotkamy się tam dziś,
Zwyciężymy, zwyciężymy, zwyciężymy

Czas wyrównać porachunki i pokazać kto jest kim
Chodź ktoś wcale nie jest winny,
Nikt z nas się nie liczy z tym,
Klub już spełnił swoją rolę, wygrywając znowu mecz,
Teraz na nas przyszła kolej zwyciężymy dzisiaj też

Ale jestem zgred bo pamiętam te piosenke a wy?

Sluchaj ja nie wymyslilem tego ze pierwszy niuk w europie spada na miasto ceramiki. A bagien to tu dawno nie ma bo jest susza. Za to jest A4 ciagly ruch drogowy i kolejowy a po niebie non stop latają samoloty i wyżej satelita za satelitą. Cos tu jest na rzeczy i wynika to z architektury krajobeazu. Kompania Specjalna, pulk rakiet taktycznych, ruscy w Trzebieniu ze swoimi bunkrami dowodzenia, hamburgery dzis tez sie tam instalują wiec stawiam na to że to jest grubszy temat niż przesmyk sulawski.

Popatrz na to. To zdjecie srobilem 15 sierpnia 2024. Widok z mojego domu na Boleslawiec.

A dokladnie to bylo tak ze najpierw formowala sie jakas pionowa chmura a potem przybrala ksztalt grzyba atomowego.

Ale to tu w rejonie swietoszowa trzebienia byla koncentracja armii do uderzenia na wschod w ramach operacji Barbarosa. Mowie ci. Nie bez powodu to miejsce z wszystkich miejsc na mapie wybrali do odpalenia. Po odpaleniu miasta ceramiki dalsza wojna konwencjonalna nie ma sensu wiec zostaje tylko wymiana niukow. Mozna odpalic Warszawe i nie musi to powodowac dalszej wymiany niukow. Ale po spaleniu Boleslawca nie ma wyjscia

15 sierpnia chmura w ksztalcie grzyba po BMR a 16 sierpnia prowokacja homokonado na dniach ceramiki. Sodoma i Gomora, przypadek? Nie sądzę. Żyję tu jak na wulkanie w Sycylii. Hahahahaha

Podsumowując całe to zagadnienie.
W dniu 15 sierpnia dniu wielkiego święta Wniebowzięcia Najświętszej Matki Boskiej, wielkiego święta narodowego, święta Wojska Polskiego oraz rocznicy zwycięstwa nad bolszewią pod Warszawą w miejscu gdzie zacznie się etap 3 wojny światowej polefającej na wymianie niuków na kontynencie a pozniej na calym globie uformowała się chmura w postaci grzyba atomowego. Mam kilka zdjec z formowania tej chmury bo najpierw byl to majestatyczny slup a potem nabral charakterystyczny kształt. Chmura utrzymywala sie dlugo nad miastem bo przez przybajmniej godzine albo dwie i tyle pany opowiesci z miasta ceramiki

1 Like

@Julius sam weźmiesz tabletki czy @rpis ma przynieść?
Masz swój wątek do śmiecenia.

4 Likes

Przecież moja teoria jest logiczna nawet oryginalna bo nie zplagiatowana.

2 Likes

Przecież ta chmura to zwykły Cumulonimbus jest. Nic nadzwyczajnego.

8 Likes

Ale wyglada jak wyglada, powstala w taką a nie innną datę nad konkretnym miastem.
Tempus signum jest? Jest.

1 Like

mam inne tempus signum.
módlmy sie zapewne i na kolana padajmy
swoja droga Da Vinci unieśmiertelnił swojego kochanka…

4 Likes

Jesteś bluźnierca dlatego masz pecha. Ale podobasz mi się, przyjdzie na ciebie moment i sie zmienisz o 180stopni, bedziesz zaskoczony.

Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. 6 Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań

3 Likes

Insz Ał Łach !

Eeee, poczekaj, to nie ten bóg …

Łatwo się pogubić, oni wszyscy do siebie tacy podobni …

A i wyznawcy też nie do odróżnienia, pewnie dlatego różnią się wyznawaną modą.

Nawet po stosowanych powitaniach niełatwo ich odróżnić. Jedni wołają “salam alejkum” a drudzy “szalom alajchim”. Jakby nie zestaw kubraczków służbowych to skandale byłyby na porządku dziennym. Spróbuj przywitać gościa ubranego w prześcieradło wersją “szalom alajchim” a penetrację przestrzeni międzyżebrowej kosą masz zapewnioną. W drugą stronę też nie jest lepiej bo psiarnia tylko na takie antysemickie ataki czeka.

Oto słowo boże.

Kij i marchewka to wynalazek biblijny, okazuje się.

3 Likes

Tak po prawdzie, to ten sam.
Przy czym jedni uznają jedno middleware, inni inne middleware, a jeszcze inni nie uznają żadnego middlewaru.
edit:
Nie zapominajmy jeszcze, że każdy z nich uznaje manuala tylko na wyrywki.

5 Likes

Jak by jedni drugim pokoju życzyli to aż strach pomyśleć jaki gniew bóstwa by im na grzbiety spadł. A tak można w bojaźni Bożej wzajemnie sobie krwi upuszczać.

6 Likes

Ya infidel ya !

A spróbowałeś to kiedyś wytłumaczyć jednym albo drugim ?
Przeżyłeś ?

5 Likes