Przymiarki są już zdaje się w dość zaawansowanej fazie. Jeszcze nie ogłosili który coin będzie pełnił rolę środka płatniczego ale to kwestia czasu.
Jak chce w sklepie zapłacić gotówką to zazwyczaj jest zdziwienie a ekspedientka zanim wyciągnę portfel ma już kwotę nabitą na terminal i kwaśna minę na myśl że będzie musiała liczyć walutę z szuflady.
Ciekawi mnie czy będzie budował coś własnego czy dołączy do jakiegoś istniejącego projektu.
Swoją drogą to chyba byli rozżaleni, że @3r3 podważył swoją (wydumana przez rzeczowych) solidarności z innymi piszącymi u IT i napisał, że za odpowiednie honorarium zbuduje maszynki do mielenia onych.
Mieć pretensje to budowniczego maszyn że przyjmuje zamówienia na maszyny jest równie przytomne jak mieć pretensje do tygrysa że poluje, do lichwiarza że pożycza, do lewnika że ogonem kota wykręca albo do klechy za sprzedawanie odpustów.
Hm… Na razie to nie problem bo gotówkę akceptują ale mam taką obserwacje. Moim zdaniem to zwykle lenistwo a nie jakieś przekonanie czy kwestia podzielania większej idei. O nie, to wymagałoby wysiłku myślenia i analizy.
Z moich obserwacji wynika, że “zwykli” ludzie w niedorzeczu są do bólu leniwi. U mnie we fabryce np. to już nie problem. To hobby^^.
Interesy IT21 były zbieżne w moimi, obecnie są neutralne. Ja już zarobiony i dalsze uczestniczenie w kasynie jest dla mnie mniej korzystne niż udział w biznesie.
Poświęcanie uwagi czemuś czym się chwilowo nie zajmuję jest bezcelowe. Jak będzie fala to się zajmę.
Obecnie tsunami idzie gdzie indziej.
Najbogatszy człowiek na planecie zdaje się zajmuje produkcją i usługami na własnych produktach?
Uruchomienie kory czołowej kosztuje. Palenie energii boli.
tam bedzie dalej kilka klonow o objawieniach i Medjugorie,a potem ze rynki wylacznie moga isc do gory. Dodajmy do tego pare przypowiesci jak ustawic automaty aby z 10 PLN zrobic 1.000.000 PLN w pol roku.