Kupie wkład do plate carrier i inny szpej

Sluchaj ja nie wymyslilem tego ze pierwszy niuk w europie spada na miasto ceramiki. A bagien to tu dawno nie ma bo jest susza. Za to jest A4 ciagly ruch drogowy i kolejowy a po niebie non stop latają samoloty i wyżej satelita za satelitą. Cos tu jest na rzeczy i wynika to z architektury krajobeazu. Kompania Specjalna, pulk rakiet taktycznych, ruscy w Trzebieniu ze swoimi bunkrami dowodzenia, hamburgery dzis tez sie tam instalują wiec stawiam na to że to jest grubszy temat niż przesmyk sulawski.

Popatrz na to. To zdjecie srobilem 15 sierpnia 2024. Widok z mojego domu na Boleslawiec.

A dokladnie to bylo tak ze najpierw formowala sie jakas pionowa chmura a potem przybrala ksztalt grzyba atomowego.

Ale to tu w rejonie swietoszowa trzebienia byla koncentracja armii do uderzenia na wschod w ramach operacji Barbarosa. Mowie ci. Nie bez powodu to miejsce z wszystkich miejsc na mapie wybrali do odpalenia. Po odpaleniu miasta ceramiki dalsza wojna konwencjonalna nie ma sensu wiec zostaje tylko wymiana niukow. Mozna odpalic Warszawe i nie musi to powodowac dalszej wymiany niukow. Ale po spaleniu Boleslawca nie ma wyjscia

15 sierpnia chmura w ksztalcie grzyba po BMR a 16 sierpnia prowokacja homokonado na dniach ceramiki. Sodoma i Gomora, przypadek? Nie sądzę. Żyję tu jak na wulkanie w Sycylii. Hahahahaha

Podsumowując całe to zagadnienie.
W dniu 15 sierpnia dniu wielkiego święta Wniebowzięcia Najświętszej Matki Boskiej, wielkiego święta narodowego, święta Wojska Polskiego oraz rocznicy zwycięstwa nad bolszewią pod Warszawą w miejscu gdzie zacznie się etap 3 wojny światowej polefającej na wymianie niuków na kontynencie a pozniej na calym globie uformowała się chmura w postaci grzyba atomowego. Mam kilka zdjec z formowania tej chmury bo najpierw byl to majestatyczny slup a potem nabral charakterystyczny kształt. Chmura utrzymywala sie dlugo nad miastem bo przez przybajmniej godzine albo dwie i tyle pany opowiesci z miasta ceramiki

1 Like