Uroszczenia dyzurowo-podyzurowe

A może ile razy mniej? A w ogóle po co dodatkowa suplementacja? Jakie korzyści?

“Let food be thy medicine and medicine be thy food”

3 Likes

“An apple a day keeps the doctor away.”

a ja bym rozwinął to tak, że “An apple a day keeps everyone away if your aim is really good:wink:

6 Likes

Dzienne przecietne spozycie aluminium 7-9mg na osobe dorosla. To tak przecietnie bo pijac cole z puszki mamy wiecej.

W DTP jest 0,5 - 0,7mg. Rozumiem ze codziennie nie przyjmujemy szczepien.

Sorry, demony trzeba wygonic. Spiskowo ladnie to wyglada ale - dieta. Dieta ale demony musza istniec bo czymze jestesmy bez naszych demonow? Wyjasnienia nie moga byc proste.

A jeszcze to: Maalox 400 mg + 400 mg tabletki na nadkwaśność i zgagę, 40 szt. - opinie, cena | Medicare.pl

Nadkwasnosc i Zgaga - Maalox pomaga. 400mg wodorotlenku glinu. Przewllekla ekspozycja na Aluminium robi Alzheimera.

3 Likes

Panie doktór, rozumiem że spożycie a bezpośrednia iniekcja to jest to samo. (?)

2 Likes

Uwzgledniajac klierens - spozycie powoduje wieksza kumulacje w tkankach. Sorry. Prawo dzialania mas - kumulacja w tkankach. Tak samo z kadmem i rtecia - latami w nerkach mimo zaprzestania ekspozycji.

A jak badano swego czasu mleko matek karmiacych to stezenia tam byly o wiele wieksze niz w surowicy. Ekspozycja takze.

A taka puszka tunczyka mniam. Mniam. Ile tam smiercionek skondensowanych.

2 Likes

Czyli iniekcja zdrowsza, nie akumuluje się aż tak.

Pan Kennedy coś tam majstruje, chyba nie do końca było safe&effective

To karmić czy nie karmić?

Miecznik.

2 Likes

Uni Zurych zrobil badania kiedys kaszek kleikow etc i mleka matczynego. Aluminium lubi produkty zbozowe.

Stezenia aluminium byly daleko wyzej niz oficjalne bo nikt nie bada. Spozycie dzienne rzedy wielkosci wieksze niz jakiekolwiek dawki adiuwantow.

Co mowi prawo dzialania mas? Od stezenia wiekszego do mniejszego. Kumulacja w tkankach i stan rownowagi.

Metale ciezkie to jeszcze pol biedy bo mamy Glutation bo metale maja ladunek elektryczny jako jony i predzej czy pozniej przy zmniejszonej ekspozycji wydalone beda.

A mikroplastik. W plodach poronionych jest. W galarecie Whartona jest. Super jest woda mineralna z butelki z politereftalanu etylu.

Ewolucja wymaga czasu, my jako cywilizacja lubimy eksperymenty na calej populacji.

We will pay the price for …

6 Likes

Ja jestem ciekaw czy ci badacze kiedyś, choć raz zrobili psikusa i odkryli coś na przekór sponsorom…

3 Likes

na tych starych biznesu nie ma farma by to najchetniej wywalila. Co by szuria zrobila?

Biznes jest na mRNA, na szczepionkach na HPV.

Tak samo jak lata temu wywalono badania nad antybviotykami i antymikotykami jako kosztowne i nieperspektywiczne. ale choroby metaboliczne to przyszlosc.

Pi razy drzwi - zryjmy polowe ruszajmy się minimum 5x więcej a całe kardiowaskulatnr nas oszczędza

3 Likes

U mnie w domu już babcia przestrzegała, że nie wolno gotować mleka w aluminiowym garnku.

Dorzucam do rozmyślań noże ceramiczne. Też ulegają stępieniu, a mikrofragmenty zostają w jedzeniu. W przeciwieństwie do stali nie ulegają korozji przez sok żołądkowy.

4 Likes

Miejsce do pracy dla anestezjologa:

Nie wolno wysylac swoich dossier mailem.

Trzeba na dole HRowom robic dobrze i kliknac Sign-up.

Po kliknieciu Sign-up mam:

Skontaktowalem sie. Panienka do mnie przez telefon. User System ischt sehr güüt . Erkännt sdie richtige Bwrbern. Adieu,

Nasz system jest dobry. Rozpoznaje wlasciwych kandydatow. Zegnam.

5 Likes

w Rosji jest też taka korelacja, że po przywódcy z łysiną następuje włochaty - vide: Lenin, po nim włochaty Stalin, łysy Chruszczow, włochaty Breżniew, łysawy Andropow, taki mieszany Czernienko, łysy Gorbaczow, włochaty Jelcyn, a teraz sami wiecie jako Władimir…

No więc: wypatrujcie włochatego :wink:

Przyjdzie do Wowy i powie: teraz, kurwa, Wowa, czas na przywodcę z włosami!

8 Likes

bo też jest metoda: wśród ślepców jednooki może być królem

2 Likes

najsłynniejsza obecnie w Polsce pani profesor od żywności Cichosz u Rymanowskiego powiedziała, że w Szwecji właśnie zmieniają normy zywieniowe systemowo na takie z mniejszą ilością węglowodanów, rekomendują dwa pisołki dziennie.

Bracie Rodzeń lubią to! :wink:

Coś słyszałeś 3r3 o tych zmianach w Szwecji, czy koncentrujesz się na wzowieniu wydobywania uranu i czy można w tym kontekście rurkę wkręcić do systemu?

4 Likes

Ale nie do krwi.

Jako że to spawałem i raz w życiu mi maska nawaliła, a robiłem zbiorniki… od środka…

No to trzy tygodnie plucia krwią.

Żeby zagłodzić ludność? Tak, chcą zmienić normę, bo na razie mają już 1/4 populacji niedożywioną i jakoś trzeba zmienić statystykę.

Sama się wkręca. A chcesz się przydać?

Jak się zacznie dobrze i gładko kręcić to pewnie blog znowu zmieni profil. Bo mi to wkręcanie sporo czasu zabiera i piszę teksty komu innemu o czym innym.

1 Like

Nie, nie, nie. każdy ma swój własny system rurek i mój mi wystarcza.

Ilością tekstów na blogu się nie przejmuj, masz okazję na zysk - to ją łap.

Ród wszak wymaga zasilania, nawet jeśli młody jest już wiele, wiele lat po postrzyżynach, to pozostała progenitura wciąż z radością zasysa owoce Twojej pracy.

2 Likes

Ameryka? :slight_smile: Indianie to mają chyba medianę wieku poniżej 30 lat:)

to jest własnie ta przewaga USA, że u nich nie ma tak naprawdę natywnej populacji. Są raczej kolejne pokłady migrantów i kręcenie nosem tych co przyjechali n-5 lat na tych co przyjechali n+0.

Masz jakąś niepodręcznikową definicje inteligencji (jako klasy społecznej; nie mylić z intelektualistami i nie mylić z ludźmi inteligentnymi). To trochę jak może/morze, albo Włoch/Walijczyk/Wołoch: brzmi podobnie, nawet etymologia ma współny rdzeń, ale to sa pojęcia z innej bajki.

2 Likes

A “europeczyk” nie ma do wyboru? Kiedyś taki jeden żyd co miał swoją gazetę pisał, że teraz to taka będzie.

3 Likes

nie ma.

3 Likes

Pracując w korpo nadal można być klasą średnią:)

A tak na temat, to rzeczywiście pauperyzacja klasy średniej jest faktem na Zachodzie, ale jak można było już wiele razy zauważyć, ja głównie daje prognozy co od przyszłości która już się zdarzyła, bo taką najłatwiej “przewidzieć” i udawać mądrego:)

6 Likes