Uroszczenia dyzurowo-podyzurowe

gwarancja jest konstytucyjna a na straży konstytucji stoi colt.
No bo przecież że nie biurwa we frymuśnym podkoszulku:

5 Likes

Work smart not hard :stuck_out_tongue:

3 Likes

Jakbyście byle.prefekture.zobaczyli.i te administrację. Ten biurwienny byt.

To jest dopiero Groteska.

3 Likes

przecież są w wydaniu tiny map 2^6 pól^^

3 Likes

Może tak być. Z tym, że ja obstawiam wygranie białych figur. Białe figury są bardzo dobre w fabryki śmierci. To właśnie białe figury z UK wynalazły obozy śmierci, Hunowie tylko skopiowali rozwiązania. Czarne figury mają wyjebane i nigdy nic nie wygrały. Mam nadzieję pożyć jeszcze te parę lat i zobaczyć jak to się rozwinie.

5 Likes

Francuzi nie gorsi pod tym względem.

Każdy “ekonomiczny” sposób zabijania przeciwnika był natychmiast używany/wdrażany

4 Likes

wysyłają Cię do Crans Montana czy tamtejsi medycy policyjni się sami tym zajmują?

skala tragedii jest duża i nie wiem czy kanton Valais sam sobie radzi czy sćiągają ludzi z innych kantonów?

2 Likes

nic nie wiem, ja mam dyzur tutaj u siebie.

2 Likes

rozumiem

2 Likes

skomentujesz jakoś te przesłuchania w kongresie?

bo jako rekordzista w liczbie przyjętych dawek jesteś najbardziej “uprawniony”

no i pytanie: czy białko spike (skoro krążyło we krwi) to trafiało do organizmu parnetra seksualnego osoby zaszczepionej?

6 Likes

:rofl:

3 Likes

bialko spike bedzie wychwytywane z krwiobiegu i fagocytowane, zastanawiam sie jaki ma okres poltrewania w surowicy. W sledzionie, ukladzie siateczkowo srodblonkowym.

3 Likes

co do bariery językowej: pełna zgoda. Oni tam w tym Valais mówią dziwnie niezależnie od języka którego akurat używają. Kanton jest dwujęzyczny sam w sobie a w rzeczywistości to co wieś to inny dialekt. Robiłem kiedyś z takim jednym z Valais. Jak dzwonił do niego któryś z ziomków to gość włączał szyfrowanie i nie rozumiałem ani słowa. Po czym zaklinał się że on przecież mówił po niemiecku.

7 Likes

یک لایف‌هک کوچولو، اگر اصلاً کسی این را می‌خواند. اگر شک دارید که سرویس‌ها ایمیل‌های شما را می‌خوانند، از گوگل ترنسلیت استفاده کنید و هر بار به کسی به زبان دیگری بنویسید. نمی‌دانم چند زبان در دسترس است، فکر می‌کنم حدود صد تا. در هر صورت، سرویس‌ها مجبورند هر بار مکاتباتِ رهگیری‌شده را با مترجم رسمی ترجمه کنند، که کارشان را خیلی پیچیده می‌کند؛ درست مثل همین وضعیت که باید از فارسی ترجمه کنند.

4 Likes

我有时会用这种方法对付其他灌木丛,纯粹是为了好玩。但我怀疑这个建议的实用性。我猜翻译服务只有在需要某种证据时才会需要官方译员。如果你想要真正的隐私,最好还是直接使用加密服务 :wink:

Ja w Bayern mam to samo. Jestem tu już naście lat, ale jak miejscowi na swoje dialekty przeskakują, to Niemcy z innych części Reichu też mają problemy ze zrozumieniem, a co dopiero ja. Mam w Teamie Szwaba, on tu żyje od 40 lat ożenił się z lokalną kobitą, ale ciągle narzeka, że lepiej dogaduje się z niebawarczykami… ¯_(ツ)_/¯

2 Likes

jak widać: daj babie sztuczne ognie do łapy to spali klub z osobami w środku

2 Likes

no niby tak. Z drugiej strony wyłożenie sufitu głuszącą pianką z rodzaju łatwopalnych to nie jest pomysł z gatunku genialnych. Oczywiście kantonalna straż pożarna odebrała lokal i właściciele mieli komplet certyfikatów.

Mimo tego nie słychać jakoś głosów żądających dekapitacji kantonalnego komendanta straży pożarnej na placu w Sitten. Miejscowi, jeśli już, to narzekają na Schiss Üslanderów, parkę Włochów która bar ten prowadziła. Miejscowa biurwa, jak zwykle zresztą, jest bez winy.

7 Likes

trudno mieć do strażaków pretensje, że zabrakło im fantazji na przewidzenie sytuacji, gdy ktoś weźmie babę na barana a ta głupia będzie trymać palące się sztuczne ognie w zasięgu pianki

jak to mówił Pazura w jednym z filmów: “babie trzeba założyć chomąto:

i tylko ludzi szkoda, 40 trupów, kilkadziesią innych ranych, poparzonych osób ze zmarnowanym życiem

3 Likes

To pomysł z gatunku księgowych.

Ludzi jest wielkie mnóstwo - żadna strata.
Skoro byli na imprezie to byli socjalni - strata jeszcze mniejsza.

3 Likes

a to niespodzianka, że w Crans Montana które uważałem za drogi ośrodek sportów zimowych, pełen obcokrajowców, w tym klubie byli jak piszesz socjalni

2 Likes