Mamy swój doroczny zjazd w czerwcu 2024, jeśli ktoś byłby zainteresowany a nie ma konta i nie może wypowiadać się w normalnych wątkach to może wyrazić zainteresowanie tutaj
Chętnie bym się wybrał, ale na razie chyba bot mnie pokonał ;).
Ktoś zna typa? Musi szpion! Komisja klubu anonimowego paranoika zaraz coś tu będzie uzgadniać.
leżało sobie konto na półce z tyłu magazynu i jeść nie wołało przecież, niczym estońska spółka zoo.
Wpisów z tego konta sobie nie przypominam.
Ręcznik, baniak z wodą, akumulator - niech się przyzna o co go mamy zapytać.
matalowa rama do łóżka, trytytki, kable oraz pokrętło do sterowania natężeniem pieszczot podpięte szeregowo z żarówką. Akumulator to ciężkie pieroństwo jest, podpięcie pieszczonego do elektrowni eliminuje konieczność szarpania się z kupą ołowiu.
Zestaw ewentualnie można uzupełnić o bezpiecznik żeby z elektrowni w razie czego z japą nie przylecieli.
No dałem chyba radę ale z jednym skipem .
Możecie coś zrobić, żeby się z typem skomunikować? Bo przy każdym poście muszę klikać aproval w panelu.
Ok, ogarnięte.
Good morning Mr. $%^&,
I would like to ask, do you belong to a group Malinowska?
@impeer bo wysłałem do hotelu, że będę z gnojkiem, i żeby oba wyra przygotowali. Tak samo dopisali do śniadań.
Yes you belong
Popatrzyłem co muszę wziąć na garba i uznałem, że za stary i za leniwy jestem na zabieranie garniaka. Znowu będzie gorąco, nie ma się co męczyć^^
Lol, czerwiec miesiącem zadumy, kolorowy tshirt styknie.
Tshirt można u mnie znaleźć w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że jest to…
… losowy
Niepederastyczny?
udanego zjazdu życzę