Klient chciał na wagę - to ma.
A pod ladą się nie da?
Słyszałem, że tak kiedyś było.
A tak bez żartów to pełna zgoda, mialob byc liczone od kg to proszę, jest kg.
Da się, ale wtedy jest na wagę złota ![]()
Cnd.
Tak sie chyba konczylo dowód ![]()
Wszystko w temacie “dlaczego jest jak jest”.
q.e.d.
jest w pytę.
Zaraz pojawi się 25% cło na srebro i złoto eksportowane z KGHM do USA, nałożone przez USA i skutkiem tego srebro i złoto przestaną być wywożone do USA.
Bulanda odpowie 25% cłem na importowane do PL czołgi, USA odpowie 50% cłem na eksportowaną z PL amunicję.
Bulanda nałoży 50% cło retorsyjne na importowane do PL obligacje skarbu USA, USA nałoży 100% cło na każdego przekraczającego granicę USA na paszporcie z kuropticą. Bulanda nałoży 100% cło na każdego GI Joe przekraczającego granicę Bulandy. USA nałoży 200% cła na każdą butelkę wódki importowaną z PL do USA a bulanda nałoży 200% cło na amerykańskie gaz i ropę.
Bulanda odpowie 200% cłem na amerykańskie myśliwce i części zamienne.
W tym momencie żarty się skończą: do PL wkroczy Łukaszenka i wyrzuci z lasu i Niemców i partyzantów. W dniu inwazji D+1 sztab generalny zwycięskiej w Iraku i Afganistanie armii Najjaśniejszej Rzeczypospolitej stawi się w komplecie na przejściu granicznym w Świecku, podniesie i przekroczy szlaban po czym zostanie internowany przez Feldjegrów Bundeswehry (teutońska Żandarmeria Wojskowa).
Generalnym Gubernatorem Ziemli Priwislianskiej zostanie sędzia Tomasz Szmydt.
Kurtyna. Oklaski.
Kiedy to było ^^