Co sądzicie o szczepionce?

Klient chciał na wagę - to ma.

6 Likes

A pod ladą się nie da? :wink: Słyszałem, że tak kiedyś było.

A tak bez żartów to pełna zgoda, mialob byc liczone od kg to proszę, jest kg.

3 Likes

Da się, ale wtedy jest na wagę złota :slight_smile:

5 Likes

Cnd.
Tak sie chyba konczylo dowód :slight_smile:
Wszystko w temacie “dlaczego jest jak jest”.

3 Likes

q.e.d.

jest w pytę.

Zaraz pojawi się 25% cło na srebro i złoto eksportowane z KGHM do USA, nałożone przez USA i skutkiem tego srebro i złoto przestaną być wywożone do USA.

Bulanda odpowie 25% cłem na importowane do PL czołgi, USA odpowie 50% cłem na eksportowaną z PL amunicję.

Bulanda nałoży 50% cło retorsyjne na importowane do PL obligacje skarbu USA, USA nałoży 100% cło na każdego przekraczającego granicę USA na paszporcie z kuropticą. Bulanda nałoży 100% cło na każdego GI Joe przekraczającego granicę Bulandy. USA nałoży 200% cła na każdą butelkę wódki importowaną z PL do USA a bulanda nałoży 200% cło na amerykańskie gaz i ropę.
Bulanda odpowie 200% cłem na amerykańskie myśliwce i części zamienne.

W tym momencie żarty się skończą: do PL wkroczy Łukaszenka i wyrzuci z lasu i Niemców i partyzantów. W dniu inwazji D+1 sztab generalny zwycięskiej w Iraku i Afganistanie armii Najjaśniejszej Rzeczypospolitej stawi się w komplecie na przejściu granicznym w Świecku, podniesie i przekroczy szlaban po czym zostanie internowany przez Feldjegrów Bundeswehry (teutońska Żandarmeria Wojskowa).

Generalnym Gubernatorem Ziemli Priwislianskiej zostanie sędzia Tomasz Szmydt.

Kurtyna. Oklaski.

8 Likes

Kiedy to było ^^

Szpryca za ziemniaki

4 Likes

:wink:
Niby miało być w dziale żarciki, ale tutaj też pasuje:

4 Likes