Ta Ula to na pewno kobieta? Twarzowe ma takie niewyjsciowe- brzydka nawet jak na faceta.
Przy okazji wiece moze o co chodzi z tymi ustami jak glonojad? Zauwazylem ze strasznie duzo tego.
Ta Ula to na pewno kobieta? Twarzowe ma takie niewyjsciowe- brzydka nawet jak na faceta.
Przy okazji wiece moze o co chodzi z tymi ustami jak glonojad? Zauwazylem ze strasznie duzo tego.
Jesli oni sa ludzmi to ja nie jestem. Wydaje mi sie, ze malpy w zoo sa ladniejsze…
To o-ring którym się dany osobnik chwali.
Napompowany o-ring sugeruje rozwinięte mięśnie. Rozwinięte i silne mięśnie w tej części ciała odpowiedzialne są za utrzymanie możliwie dużego podciśnienia w jamie ustnej podczas wykonywania pewnej czynności dla dorosłych.
Ale takie usta robilem w Zurychu za pomoc hialuronowych wypelniaczy. To Blasenlippen.
20 minut pracy. 900 chf Sie nalezy. Koszt fillera to okolo 500 Eiro. Zaden biznes. Lepiej lexzC angine na kase chorych
To są fizycy nie mogący pogodzić się z biologia starości
Ja to widuje też u młodych…
A sprawdzałeś czy podciśnienie na o-ringu utrzymuje się po zabiegu ?
Oni sami.mowia sprawdzając na kciuku czy jest ok.
Albo ofiary ataku szerszeni
A test szczelności na ciśnieniu też od razu jest przeprowadzany?
Najwidoczniej nie mogą pogodzić się ze starymi^^
Chojraki grożą zamknięciem całej granicy z Białorusią. Transport stop ?
A mają jeszcze klucze żeby tak kozaczyć z zamykaniem?
Jak Poliaki zamkną całą granicę to Białorusini mogą ten rozkaz karnie wykonać zamykając dopływ ropy rurociągiem “Przyjaźń” do przepompowni po polskiej stronie granicy we wsi Adamowo, gmina Mielnik.
Obajtek głupio będzie wyglądał gapiąc się w wylot pustego rurociągu, szczególnie że on ma u siebie w Płocku cały sztab z byłej wsi do wykarmienia.
Się nadrukuje. Banknot 1000 PLN z prezesem i git.
W ramach walki z reżimem baćki rozwiążą baćce problem bazy podatkowej przebazowującej się na cudzy zmywak. Geniusze strategii.
Strategia jest taka żeby szczypać kagiebiste tak długo aż mu kitajce nie obrzydną. My robimy za “szczypce” a zimnokrwisty Baćke nadstawia. A główne szczucie i tak się odbywa nad M. Czarnym.
Tyle że strategia za wolność waszą oznaczała zwykle w PL żałoby i straty.
Czyżby nauka.poszla w las ? Po co się nadstawiają skoro reperkusje dotkną przede wszystkim PL
Geny k…a, geny.
I to z zawiązanymi oczami tam poszła.
Może lubią? Różne są perwersje.