Kapliczka przepowiedni

Taniej jest przepchnąć ekstruderem.

Tak - narzędzia się najmniej zużywają.

Procesory są bajecznie tanie - stać Cię na wielkie mnóstwo otaczających Cię.

Ponieważ odbiorca jest reglamentowany.

Mam pytanie do Pana Medyka. Po operacji kiedyś mnie zapytał lekarz, co mi się śniło (po podaniu znieczulenia ogólnego). Czy to jakaś standardowa procedura czy jakoś się dziwnie zachowywałam a trakcie znieczulenia i stąd jego ciekawość?

1 Like

A co tak najgłębiej w całej strukturze jest wyłączane w czasie znieczulenia ogólnego choćby nawet wiadrem wódki, że tracimy świadomość?

Ja wtedy odpłynęłam momentalnie. Ostatnie co pamiętam to zastrzyk, a potem nic. A śniło mi się, że leżę na pachnącej łące w piękny słoneczny, ciepły dzień, a nad sobą widziałam kwitnące drzewa w sadzie i czułam piękne zapachy.

Tylko raz w życiu się upiłam i straciłam przytomność i nie zastanawiałam się, co zostało wyłączone - na pewno świadomość.

1 Like

pytamy ot tak czasami… ale to nie standard. Unikam pytan po tym jak mi pacjentka powiedziala ze snilo jej sie ze sie stosunkowala …z Markusem, a jej Maz to Peter, a w ogole to corka jest Hansa a syn jest Gotharda. No a Peter jej maz jest bardzo dumny z corki i syna.

2 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=YaxvvU_WKwc&t=4s

gruby kosmos

Aż trudno uwierzyć, że są ludzie, którzy tak żyją - żadnych zasad moralnych tylko czysty hedonizm.
Zepsucie zachodniego świata jest straszne.

2 Likes

cytujesz ajatollaha Ali Chamenei.

W około 10% przypadków ojcowie biologiczni są inni niż ojcowie wpisani w papiery. W niektórych stanach USA z tego co słyszałem ustawodawca zakazał podejrzliwym ojcom porównywać zgodność genetyczną pociech i własną.
Dziwię się że ten postępowy zakaz nie dotarł jeszcze do Europy a w szczególności do Polski, on chroni nierozerwalność więzów małżeńskich przecież.

@MedicusHellveticus opisuje rzeczywistość.

1 Like

Z tym się nie zgodzę - to nie jest rzeczywistość, w której ja żyję. W moim otoczeniu nie spotykam się z takimi przypadkami - ani w mojej rodzinie ani wśród bliskich znajomych. Moim zdaniem to patologia, a nie normalność.
No chyba, że przyjmiemy tę słynną Nową Normalność, o której mówi nawet nasz premier.
Ale ja zawsze trzymam się w życiu prostej zasady - “nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe” i wierzę, że co wysyłasz, to do Ciebie wraca.

1 Like

Kiedy postępowy a nowoczesny ustawodawca dostrzega dziejową konieczność podtrzymywania zasilania kukułek przez debili to wychodzi tym prawodawstwem naprzeciw zapotrzebowania społecznego. Ustawodawca rozwiązuje istniejący a palący problem (pomińmy jak, ale jednak rozwiązuje). Co pod znakiem zapytania stawia Twoją percepcję rzeczywistości.

2 Likes

Dotarł już do Francji. Kara za zrobienie testu na ojcostwo prywatnie, to rok więzienia i 15k euro.

3 Likes

Nie zgadzam się, że wychodzi naprzeciw zapotrzebowania społecznego - on stwarza takie warunki, żeby najpierw zaistniała taka okoliczność (zachodzenie w ciążę z kimś innym niż mąż) poprzez promowanie feminizmu, lewactwa, a potem wprowadza ograniczenia możliwości domagania się swoich słusznych praw (sprawdzenia czy jesteś ojcem potomstwa, które wychowujesz).

A to wszystko w imię wprowadzenia w życie planu Coudenhove-Kalergi w Europie.
https://polskaniepodlegla.pl/opinie/item/18934-plan-coudenhove-kalergi-czy-na-naszych-oczach-dochodzi-do-zniszczenia-europy-w-jej-tradycyjnym-historycznym-i-kulturowym-ksztalcie

2 Likes

Mężczyźni wychowują nieswoje potomstwo niezależnie od systemu i ustawą tego nie zmienisz. Walka z alkoholizmem spowodowała powstanie melin, walka z prawem do ujawniania kukułek co najwyżej jeszcze mocniej obniży ilość zawieranych małżeństw. Socjalizm z pasją walczy z problemami nieznanymi w innych systemach.

1 Like

Z tym że im się w trakcie nic przyśnić nie może, dopiero gdy się budzą

To taniej niż wychowanie kukułki - biorę!

1 Like

Najzabawniejsze jest to jak ktoś odkrywa jakieś constans naszego gatunku które po prostu kulturowe się zaszpachlowalo przez wieki a następnie znajduje winnego nie w postaci natury ludzkiej niezgodnej z pewnymi oficjalnymi “filozofiami” tylko w zaplutych karlach reakcji, lgbt-bbq-xyz i upadku obyczajów ^^

2 Likes

Mam taki szalony pomysł żeby zlikwidować monogamię to znaczy dopuścić wielożeństwo. Wolni ludzie sami powinni decydować w jakich konstelacjach chcą sobie układać własne w końcu życie.

1 Like

No alez tak. Malzenstwo to relikt czasow sprzed testow DNA. De facto glejt na ponoszenie kosztow utrzymania tej konkretnej sarniny.

Przeciez nikt nikomu nie zabroni zyc w monogamicznym zwiazku. A jesli jest obawa ze wszystkie sie rozleci to znaczy ze ten fundament tradycyjnych wartosci jest chuj warty pic na wóde fotomontaż.

Tak jak ortodoksyjni katole sie boja czytac zakazanych ksiag - bo wiedza ze sa tak glupi (glupsi od gabki, ta filtruje chociaz - przemyslenie zainspirowane wlasnie jednym takim wielkim polakiem narodowcem smisznie bo akurat pol krwi tylko) ze wiedza ze jakim gownem autor w nich nie rzuci to na pewno sie przyklei.

Wazne jest zauwazyc ze takie rozwiazanie NIC A NIC nie umniejsza relacjom rodzic - dziecko czy rodzic - rodzic, wrecz przeciwnie. Ale lód prosty nie potrafilby sie powstrzymac przed jebaniem kozy i upijaniem sie na umór gdyby nie bylo na to stosownych przepisow najwyzszego egzekwowanych grzmiacym (choć nieco skazonym alkoholowa chrypka) glosem kaplana

Zastapic malzenstwo (jako forme prawna) innymi zobowiazaniami, wobec dziecka a nie rodzica. No i dziecko musi miec ojca, musi i tyle - tak samo jak matke.

1 Like

Ale oni nie są wolni, mają dostarczać dzieci w odpowiedniej jakości do szkół. Kiedy przepalają moc na rozsądzanie codziennie kto komu ma dać i z kim spać to nie dostarczają, dlatego im to ukrócono kodeksem Napoleona.

Tradycyjne wartości mają identyczne zasady jak w każdej mafii (rodzinie) - wpisowe jest, wypisać się wyłącznie na konvejer.

I bijącym sercem Partii gdyby kapelana jednak nie słuchali.

Człowiek to brzmi dumnie.
A ja nie rozważam tutaj osobników na poziomie zwierząt kierujących się jedynie instynktami i zaspokojeniem chwilowych przyjemności, ale homo sapiens - istoty prezentujące pewien poziom intelektualny, moralny i obejmujący uczucia wyższe - jak szlachetność, honor, obowiązek wobec rodziny. To dopiero świadczy o prawdziwym człowieczeństwie, a nie tylko przynależność gatunkowa.

1 Like

Krwiożerczość świadczy o człowieczeństwie.
Jesteśmy ludźmi z planety Ziemia, nie przybywamy w pokoju, oddajcie wszystko, a się w niewolę.

Bóg stworzył człowieka. A później nawet kobietę.