@3r3 mnie prześladuje ^^
Popieram, ale przydaje się mieć przygotowany jakiś spadochron, gdyby miało się nie do końca udać. To ma być terapia, a nie samobójstwo ![]()
Albo etapami się zakotwiczać w mniej nieprzyjaznym imigrantom środowisku… też się świadomość zmienia, trochę wolniej tylko.
czy mój talibavatar może liczyc na tantiemy i odszkodowanie za szkody moralne powstałe po odwróceniu go jak kota ogonem? ^^
Moja lepsza Han-połówka wbiła mi do głowy, że naśladownictwo jest najwyższym wyrazem uznania oraz, że naśladowany sobie to uznanie jako tantiemy i ew. odszkodowanie zaliczyć powinien ^^
Zabawne jest to, że Twoja połówka i moja (obecna) mówią w tym samym języku ^^
Wezmę ją jutro na przepytki, czy Ty mi tu nie łżesz.
EDIT: no dobra, ale tantiemem przy okazji nie pogardze, przelew prosze do kufla ^^
不客气
Zapraszam na rewelacyjne bawarskie ![]()
O takie na przykad https://www.weltenburger.de/biere/barock-dunkel-genussbuch/
我们什么时候在哪里聚合,还有可以带我的女朋友一起去吗?
Chaps chaps!
最好在雷根斯堡一个周末,但不是在四月。 如果你带女朋友,我会带我的妻子和孩子 ![]()
جورج هو فارس شجاع ليسوع المسيح
Pozostaje wtrącić pozdrowienia z czarnej mowy:
Zabijemy wszystkich Cyganów i zgwałcimy wszystkie Chinki!
https://www.youtube.com/watch?v=6G2OhwIUaM0
ja sie zawsze zastanawiam “jak do tego kurwa doszło”. zupełnie jak w warsztacie ^^
w styczniu 2022 napisałbyś to samo czy wzbogaciłbyś opis o obozy internowania dla antyszczepów i chińskich hakach na sporą część australijskiej klasy politycznej?
Koledzy, ja rozumiem, że o Skandynawii mówią żartobliwie, że “każdy Szwed ma swoją Finkę” ale żeby tak zaraz “każdy Polak ma swoją Chinkę”???
Każdy ruski od harcerstwa ma swoją finkę, choć może niektórzy teraz w tęczowym środowisku wolą learherMANy…
To taki wkład do wspólnej granicy na Uralu ^^
te obozy to zaraz beda w wiekszosci krajow, a reszta co napisalem to sie nadal wszystko zgadza.
Ja tylko sinoloszkę ^^
I będziemy się w tych obozach wzajem pilnować z braku czego lepszego do roboty?
Będziemy patrzeć przez druty jak pogrążone w psychozie społeczeństwo “wraca do normalności”. Widoki mogą być ciekawe.
tylko ci ktorzy sie dadza zlapac, to sobie tam 2 tygodnie posiedza i przemysla sprawe po co sie tam pchali albo czemu nie zrobili lewych papierow na szczepionke
beda lzejsi o pare tysi, ale moze sie czegos naucza