Czyli globalizm się wysypie i wrócimy do lokalnych rozwiązań oczywiście po trudach wojny. Jak dla mnie Federacja Rosyjska w tamtym roku osiągnęła pełną gotowość do podjęcia wojny czego przejawem jest zbudowanie potężnej świątyni głównej cerkwi sił zbrojnych federacji Rosyjskiej jako ukoronowaniem wysiłku zbrojnego i ostateczne umocnienie systemu religijnego(jaka to jest religia to się jeszcze okaże) jako nadrzędnego, spinającego wszystkie inne systemy społeczne. Mają nową świątynie więc teraz muszą być tam złożone jakieś ofiary. Co to za świątynia bez ofiar? Trzeba teraz nakarmić te maszynerie.
Licheniem w nich.
Chcącemu nie dzieje się krzywda, sam chciałeś popatrzeć, sam oddałeś^^
Podle oskarżasz mnie iż wyzyskałem Twoją niezborność w ocenie rzeczywistości^^
Lepiej się tym nie chwalić bo ktoś niecny potrzyma Twoją stówkę i skończy się tak samo^^
Na tę wojnę to nam może braknąć dostaw.
Ale małej i krótkiej.
Co ma wiele zalet jeśli npl nie osiągnął gotowości do prowadzenia nawet takiej.
Cóż to za wysiłek zbrojny bez PGR?
Tak było, dałem się ocyganic.
A on nie sprawdził czy to taka sama stówka ^^
Szczerze to pewnie braknie i będziemy goli i weseli bo system składający się z wielu podsystemow wyczerpał się. W porównaniu do tego co było 30-35lat temu zostaniemy z prawie niczym ale może się to okazać bez znaczenia, tzn mam zupełnie inne na to spojrzenie niż powszechne opinie. Uważam że to się rozegra klasycznie jak zawsze ale rozstrzygnięcie będzie zależeć od zupełnie czego innego.
Mają czym przyłożyć a potem nie muszą zajmować obszaru.
Bo PGR to tylko dodatek. A jak istotą jest burzenie systemu religijnego przeciwnika i składanie z przeciwnika ofiar dla swojego systemu religijnego? To tu nie ma limitu w składaniu ofiar im więcej tym lepiej a ma być najlepiej.
Na dzidy.
Dla teoretyka być może, dla praktyka to sens podejmowania wysiłku zbrojnego.
lipa^^ to nie przetnie węzła gordyjskiego…ma być na bogato^^
Na tyle starcza populacji w wieku poborowym o jakości pozwalającej pobrać.
mam matke przedszkolanke. Ona ma nieco wiecej kontaktow spolecznych no i…
sprawy typu:
16 latek dzwoniacy na 112 ze zamkneli mcdonaldsa to normalne, zaalarmowana biurwa stwierdzila ze lodowka pelna sloikow z golabkami, gulaszem, kurczakiem do wstawienia do piekarnika ale - matki nie bylo a 16 latek nie umie wlaczyc piekarnika .
Coz.
Czekaj co? Na 112 była rozmowa o zawartości lodówki? Wybacz mój wąski umysł tego nie kompiluje
16 latek zadzwonil na niebieska linie kapowac na rodzicow bo nie umial sobie w mikrofali chociaz kielbasy odgrzac. Zglosil maltretowanie i przemoc w rodzinie, wszystkie biurwy sprawnie zareagowaly…
https://youtu.be/ucN-YA7-oP8
dla zwolennikow militaryzacji i prokreacji.
@gruby w PL byl do herbaty bromek sodowy dodawany ale tylko dla szeregowych
https://www.tiktok.com/@armysieche.official/video/6950709902700530949?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Podstawowe prawo człowieków.
Już poprawili program nauczania?
No przecież sytuacja była krytyczna. Przełączyli go na socjal.
Słusznie zakapował - przecież to rodzice mu wygłosowali taką edukację, że nie ogarnia kuwety.
Już go zabrali do przytułku?
Ja bym się od razu gnoja pozbył za kapowanie^^
Rozkład wiekowy może wyznaczać nową nierównowagę między obroną a atakiem. Wszędzie w okolicy kohorty nadające się do Volkssturmu przeważają mnożnikiem nad kohortami nadającymi się do PGR.
Wszędzie ten rozkład jest pod psem.
Starcia emerytów podpierających się balkonikami.