Może w Ramirent da się wypożyczyć
Mi-8 jest większy, cięższy, robi więcej przeciągu na ziemi a godzina jego lotu jest znacząco tańsza. “Boso ale w ostrogach” w działaniu.
Ruską onucą?? ^^
Trump podobno porwał Maduro. Radio o tym trzeszczy.
Zgwałcił? Czy cnota nieruszona?
Machado zobowiązała się uczynić Wenezuelę najbliższym sojusznikiem Izraela w Ameryce Łacińskiej.
I prywatyzować przemysł naftowy.
Wygląda, ze wybory już wygrała.
Skopiowane z https://truthsocial.com/@realDonaldTrump
Trend płonących mostów się przyjął.
Mostu do Reichstagu?
Ale jacy “dobrze wychowani” to byli rabusie ![]()
Zapłacili co do centa za parkowanie ![]()
Na razie przyprawiają gębe managerom baru … coś to przewidywalne było.
![]()
Poprzednia wersja knajpy była kawiarnią z piwnicą zarejestrowaną na 80 gości oraz ze schodami szerokimi na trzy metry.
Po zmianie najemcy schody do piwnicy zostały zwężone do około 1.5 metra a ilość gości piwnicy na zezwoleniu wzrosła do 300 osób.
Miejscowa biurwa, co oczywiste, jest bez winy.
Uslanderstwo z Korsyki. Potomkowie Napoleona pewnie
no tam wychodzą coraz nowe kwiatki, wygląda na to, że facet kupował nieruchomości za lewe pieniądze:
ja wiem, że już kiedyś podlinkowałem ten materiał ale nie mogę się dziś powstrzymać by zrobić to ponownie i przywołać uśmiech na twarzy Medyka: oto jakie są skutki braku dobrego anastezjologa na bloku operacyjnym ![]()
zauwaz @Ryszard ze schemat wszedzie jest ten sam. Animacja opinii publicznej celem.. No korsykanska mafia, potomek tyhc, co tutaj gdy Napoleon wbil Republique Helvetique robil.
Ce n’est pas beau ?
Czy kupowanie nieruchomosci to zbrodnia? Zwlaszcza ze pewnie z kredytem jak prawie kazdy tu celem podatkowej optymaizacji. Nie, ale burzuj jeden no…
Biurwa z nadzoru kantonalnego miala ostatnia kontrole w 2019, ktory mamy rok? A to mogla byc kontrola jak kominiarz w polskiej wsi. Tydzien wczesniej karteczka ze kominiarz bedzie cena przegladu x pln. No i byl przeglad, trwal 10 sekund. W drzwiach domu.
Zeby bylo smieszniej w kazdym kantonie sa inne przepisy budowlane i ochrony pozarowej.
W moim nie ma czegos takiego jak biurwa od tego. Oceny warunkow dokonuje prywatny ubezpieczyciel. Jak mu ryzyko za duze to nie ubezpieczy.
Obecny.
Każdy kto twierdzi inaczej jest antysemitą i popełnia przestępstwo mowy nienawiści.
Szalom alajchim.
Czy kupowanie nieruchomosci to zbrodnia? Zwlaszcza ze pewnie z kredytem jak prawie kazdy tu celem podatkowej optymaizacji. Nie, ale burzuj jeden no…
doniesienia prasowe są, że właśnie bez 1 CHF/EURO kredytu i dlatego to tak Szwajcarom śmierdzi
KURWA!
@rpis dlaczego na moim win7 nie mogę na forum bo mam unsuported browwser?
discourse idzie ze mną na wojnę?
Komputer z czarnej listy. Zamykam temat.