Ale YT puszcza bez reklam ![]()
Masz za stary komputer ergo nie masz kasy, więc nie jesteś potencjalnym klientem, po co zatem marnować przepustowość, jeśli i tak nie jesteś targetem reklamodawców^^
Czarno-biały jeszcze^^
Eeeeeee, nie ma to jak bursztynowy lub zielony ![]()
bursztynowy jest dla programownic, zielony dla programowników.
Czarno-biały jest dla użyszkodników.
Ciekawe jak długo jeszcze symbol dyskietki utrzyma się w UX jako skrót do funkcji ‘zapisz do pliku’. Parowóz na znaku ‘przejazd kolejowy niestrzeżony’ też jest już przestarzały, podobnie jak piktogram konia na znakach z pojazdami zaprzęgowymi.
Co wtedy wsadzą do logo TotalCommandera?
W sumie, dobry pretekst do ponownej egzaminacji na uprawnienia połowy dwunogów
Kaliego szarpać dobra, kiedy Moszego być szarpana to niedobra. ![]()
Cóż szkodzi pomówić ( ambasady nie pozwą), zawsze można przeprosić ( chociaż po co ).
Nie byłem, poniżej wersja polsatu.
A tutaj wersja z JP ( wedlug niej aż 12 polakow atakowało na oczach dzieci ).
Dalej napisali, ze to nieprawda lecz NAGŁÓWEK pozostał bez zmian.
Skuteczna propaganda, stosowana bez przerwy.
Dzięki za linki. Ja też tam nie byłem, ale od osoby, która była słyszałem, że zawodnik dostał 3-cią żółtą kartkę z czym dogłębnie nie zgodził się trener teamu z Izraela. I postanowił to niezadowolenie przekazać dosadnie sędziemu.
A później może i były wyzwiska i może nawet dostał w ciukę jak to pisali w JP.
Jednym słowem Aj-waj! ![]()
Kiedy Kali szarpie Mosznę to same z tego nieszczęścia ![]()
Znaczy złapali się Jud’o za chałaty i szarpali pejsy?
partia współrządząca Generalną Gubernią anulowała drugą turę wyborów na przewodniczącego partii bo:
“w procesie głosowania odnotowano znacznie większą liczbę oddanych głosów niż liczba członków partii uprawnionych do głosowania”
Nie wiedzieli pewnie kogo wybrać i gosowali na jednego i drugiego ![]()
Niedawno w jednym z ministerstw ( pominę nazwę), tam gdzie pracują sami najwybitniejsci urzędnicy, był konkurs na stanowisko dyrektora jednej z podleglych placowek.
Pomimo czytelnego regulaminu ( wskaż jedną osobę ) kilka uprawnionych osób glosowala tak jak w programie ‘mam talent’, na tego dam 6 punktow, a na tą 10.
To nie jest poważny powód. To raczej standard demokratyczny. Znaczy, że ludzie są wyjątkowo zainteresowani wyborami. Ponad 100% zainteresowania.
Najpierw dotychczasowy Parteiführer wymyślił sobie że po rotacyjnej zmianie w okrąglaku zostanie priezidientem. Suweren miał inne zdanie. Planem ‘B’ szefa była ewakuacja do ONZtu w Genewie ale go w Genewie nie chcieli. W międzyczasie, kiedy jeszcze załatwiał sobie synekurę w Genewie zrezygnował z szefowania partii: ogłosił miastu i światu że ewakuuje się do Genewy.
Plan A nie wypalił, plan B nie wypalił więc teraz wybory na nowego szefa trzeba było unieważnić żeby stary szef mógł ponownie wystartować w partyjnych wyborach na stanowisko z którego wcześniej ustąpił.
Nazwa partii zobowiązuje: miała być trzecia droga i jest. Trzecia droga dla wodza.
I pomyśleć sobie że geniusze takiego kalibru trzęsą okrąglakiem …
Grubo, ale najważniejsze z całości, to zawarte tam kluczowe słowa przypominające o trosce ministra dotyczące “zrównoważonego rozwoju“.
Wystarczy dekret ze tylko liczby pierwsze są zrównoważone. Dzielenie tez sie uprości ![]()
parzyste ![]()
A czy ma pan w domu plecak ewakuacyjny?
W domu nie. W ministerstwie. Moja rodzina wie, że mnie wtedy z nimi nie będzie. Omówiłem to z żoną.
aktualnie urzędujący minister cyfryzacji rządu Generalnej Guberni w wywiadzie opublikowanym w GóWnie
Minister już wie że ewakuacja odbędzie się w godzinach pracy, w dzień roboczy.