Zarciki

Ale YT puszcza bez reklam :slight_smile:

1 Like

Masz za stary komputer ergo nie masz kasy, więc nie jesteś potencjalnym klientem, po co zatem marnować przepustowość, jeśli i tak nie jesteś targetem reklamodawców^^

4 Likes

Czarno-biały jeszcze^^

3 Likes

Eeeeeee, nie ma to jak bursztynowy lub zielony :wink:

3 Likes

bursztynowy jest dla programownic, zielony dla programowników.
Czarno-biały jest dla użyszkodników.

Ciekawe jak długo jeszcze symbol dyskietki utrzyma się w UX jako skrót do funkcji ‘zapisz do pliku’. Parowóz na znaku ‘przejazd kolejowy niestrzeżony’ też jest już przestarzały, podobnie jak piktogram konia na znakach z pojazdami zaprzęgowymi.

7 Likes

Co wtedy wsadzą do logo TotalCommandera?

W sumie, dobry pretekst do ponownej egzaminacji na uprawnienia połowy dwunogów

3 Likes

Kaliego szarpać dobra, kiedy Moszego być szarpana to niedobra. :smiley:

3 Likes

Cóż szkodzi pomówić ( ambasady nie pozwą), zawsze można przeprosić ( chociaż po co ).

Nie byłem, poniżej wersja polsatu.

A tutaj wersja z JP ( wedlug niej aż 12 polakow atakowało na oczach dzieci ).

Dalej napisali, ze to nieprawda lecz NAGŁÓWEK pozostał bez zmian.

Skuteczna propaganda, stosowana bez przerwy.

4 Likes

Dzięki za linki. Ja też tam nie byłem, ale od osoby, która była słyszałem, że zawodnik dostał 3-cią żółtą kartkę z czym dogłębnie nie zgodził się trener teamu z Izraela. I postanowił to niezadowolenie przekazać dosadnie sędziemu.

A później może i były wyzwiska i może nawet dostał w ciukę jak to pisali w JP.

Jednym słowem Aj-waj! :slight_smile:

3 Likes

Kiedy Kali szarpie Mosznę to same z tego nieszczęścia :slight_smile:

Znaczy złapali się Jud’o za chałaty i szarpali pejsy?

3 Likes

partia współrządząca Generalną Gubernią anulowała drugą turę wyborów na przewodniczącego partii bo:

“w procesie głosowania odnotowano znacznie większą liczbę oddanych głosów niż liczba członków partii uprawnionych do głosowania”

8 Likes

Nie wiedzieli pewnie kogo wybrać i gosowali na jednego i drugiego :smiley:

3 Likes

Niedawno w jednym z ministerstw ( pominę nazwę), tam gdzie pracują sami najwybitniejsci urzędnicy, był konkurs na stanowisko dyrektora jednej z podleglych placowek.

Pomimo czytelnego regulaminu ( wskaż jedną osobę ) kilka uprawnionych osób glosowala tak jak w programie ‘mam talent’, na tego dam 6 punktow, a na tą 10.

3 Likes

To nie jest poważny powód. To raczej standard demokratyczny. Znaczy, że ludzie są wyjątkowo zainteresowani wyborami. Ponad 100% zainteresowania.

6 Likes

Najpierw dotychczasowy Parteiführer wymyślił sobie że po rotacyjnej zmianie w okrąglaku zostanie priezidientem. Suweren miał inne zdanie. Planem ‘B’ szefa była ewakuacja do ONZtu w Genewie ale go w Genewie nie chcieli. W międzyczasie, kiedy jeszcze załatwiał sobie synekurę w Genewie zrezygnował z szefowania partii: ogłosił miastu i światu że ewakuuje się do Genewy.

Plan A nie wypalił, plan B nie wypalił więc teraz wybory na nowego szefa trzeba było unieważnić żeby stary szef mógł ponownie wystartować w partyjnych wyborach na stanowisko z którego wcześniej ustąpił.

Nazwa partii zobowiązuje: miała być trzecia droga i jest. Trzecia droga dla wodza.

I pomyśleć sobie że geniusze takiego kalibru trzęsą okrąglakiem …

4 Likes

grubo.

https://www.mk.niedersachsen.de/startseite/aktuelles/presseinformationen/niedersachsen-schafft-die-schriftliche-division-nicht-ab-land-setzt-kmk-vorgaben-mathematik-um-247783.html

6 Likes

Grubo, ale najważniejsze z całości, to zawarte tam kluczowe słowa przypominające o trosce ministra dotyczące “zrównoważonego rozwoju“.

2 Likes

Wystarczy dekret ze tylko liczby pierwsze są zrównoważone. Dzielenie tez sie uprości :wink:

5 Likes

parzyste :wink:

3 Likes
  • A czy ma pan w domu plecak ewakuacyjny?

• W domu nie. W ministerstwie. Moja rodzina wie, że mnie wtedy z nimi nie będzie. Omówiłem to z żoną.

aktualnie urzędujący minister cyfryzacji rządu Generalnej Guberni w wywiadzie opublikowanym w GóWnie

Minister już wie że ewakuacja odbędzie się w godzinach pracy, w dzień roboczy.

5 Likes