starość nie jest chorobą lecz późnym efektem narodzin. Się było młodym, się będzie starym. A następnie martwym.
magnum .357 z przyłożenia do kości skroniowej ?
starość nie jest chorobą lecz późnym efektem narodzin. Się było młodym, się będzie starym. A następnie martwym.
magnum .357 z przyłożenia do kości skroniowej ?
Tak, jak się popatrzy na składy wielu współczesnych leków, to jest w zielniku mnóstwo tego samego, o czym wiedzące wiedziały.
No dziś nie bardzo jest coś na te dolegliwości typu starość, a już na pewno nie w budżecie 95% ludzi. Jak nie było leków, tak nie ma, ale są zawsze przeszczepy, istotna innowacja.
Tryb życia - prawda, na moją przewlekłą pomogła dość szybko właśnie zmiana trybu życia i chyba przede wszystkim środowiska, a przyjmowane ciągle, latami leki dawały tylko chwilową ulgę. Od roku na wsi nie miałem prawie duszności, a katar sienny także męczy mnie duzo mniej (choć pyłków tu dużo więcej).
Bo, jak mi to wytłumaczono, to się właśnie najpierw zabrano za te substancje co o nich wiedźmy wiedziały, i wydestylowano z nich substancje aktywne, które odpowiedzialne były za lecznicze działanie. Dlatego marudzenie, że obecna medycyna stoi w kontrze do tej naturalnej, po prostu wzbudza we mnie śmiech. Gdyż medycyna całymi garściami czerpie z tej naturalnej.
Wybaczcie, że się wtrącę do dyskusji o tych, które wiedziały więcej dlatego musiały być palone na stosie.
Wszem i wobec
https://www.medonet.pl/koronawirus,who-oglasza-koniec-pandemii-covid-19,artykul,45093058.html
Koniec testów? teraz pora na rezultaty?
W rezultatach wyszło że na ulice nie trzeba już wyprowadzać ani MON ani MSW. Wystarczy Ministerstwo Propagandy i Ministerstwo Zdrowia.
Dryft średniej wieku populi we prawo ma swoje zalety^^
Truth there. Tyle ze dodanie do niej biurwienia administracyjno prawnego uczynilo zeń kawał cieżkiej nikomu niepotrzebnej roboty. Mimo wszystko naturalne sposoby gurom, zwlaszcza w przewlekłościach typu katarek i kacyk (zresztą, mozna odwinąć do postu Medicusa kilka wyżej)
dodanie do zielarstwa działu biurwienia administracyjno-prawnego uczyniło z farmacji ciężki biznes. Zielarze cienko przędli zanim wpadli na pomysł patentowania związków aktywnych oraz zanim wprowadzili kitlom monopol na świadczenie usług leczniczych. Monopol kitli oznacza jednocześnie monopol jedynie słusznego kanału dystrybucji produktów farmacji. Jeśli lekarz zdejmie kitel i zacznie polecać klientom ziółka to dostanie bana na wykonywanie zawodu od izby lekarskiej. Oczywiście wszystko to dzieje się dla dobra pacjenta.
Zyski z farmacji znajdują się na trzecim miejscu jeśli o dochodowość człowieczej działalności chodzi.
Miejsce pierwsze bezdyskusyjnie zajmuje działalność wystawiania czeków bez pokrycia, szerzej znana jako “bankowość rezerwy cząstkowej”. Na miejscu drugim znajduje się wydzielony i samodzielny dział farmacji zajmujący się produkcją narkotyków zdelegalizowanych a na trzecim miejscu farmacja jako taka właśnie.
Na miejscu czwartym czyli poza podium znajduje się produkcja narkotyków legalnych. W przypadku narkotyków legalnych większość przychodów jest przywłaszczana rozbójniczo przez gang orzełka.
W świetle tego wywodu stopniowy proces legalizacji konsumpcji, dystrybucji i produkcji gandzi na zapadzie jawi się w innym świetle: “follow the money” i wszystko stanie się jasne.
I gdzies tam dalej uslugi ostatniego transportu^^
A propos monopoli, to właśnie testowałem pierwszy domowy syrop z mniszka, a w zeszłym roku z czarnego bzu. Tak samo jak te apteczne albo mi pomogły, albo nic nie dały i zadziałały jak placebo, a infekcje przeszły w podobnym czasie, więc eksperyment uważam za nonconclusive.
A produkcja nowoczesnych maczug niet?
To jeszcze nieoficjalne, ale podobno na żadnej długości fali nie znaleziono niczego lepszego w obserwowanej części Wszechświata. Są podejrzenia stosowalności tej prawdy do kilku sąsiednich bąbli…
z lokalnego podwórka jest taki sobie profil fejsowy, czy wiarygodny czy nie – nie sprawdzałem
https://www.facebook.com/adwokatpawlowski/
raz na jakiś czas wrzuca statsy uzyskane z ministerstwa pandemi w ramach dostępu do informacji publicznej.
Boksowanie się z statystyką to zabawa w “kto lepiej kłamie.” Ostatnio zrobił się maly szum wokół UAM. Tak mały że zaczęto usuwać artykuły z e dzienników regionalnych. Mówiąc klasykiem “Robi się ciekawie wyłączcie kamere”
https://wielkopolska24.info/fala-tajemniczych-zgonow-dotknela-pracownikow-uam/?fbclid=IwAR2Yh1ImTgm5StroXDNzgZjy4cKvFYiECeor3c3Uqf_16LVhUVyR629yhD0
Artykul aktualnie niedostepny.
Trzeba samemu liczyć zgony.
Dziala za to strona UAM z nekrologami.
I tam w piątek pojawil sie kolejny nekrolog.
Przepraszam, że takie szurskie źródło wiedzy, może ktoś się dokopie bezpośrednich materiałów z Japonii,
wychodzi bowiem na to, że w szczypawce Pfizera zaimplementowano fragment DNA kancerogennego wirusa SV40
https://sharktube.info/video/7939/yoshinori-murakami-dell-universit–di-tokyo-ha-scoperto-i-promotori-del-simian-virus-40?channelName=SaDefenza
Także… hmmm…
wychodzi bowiem na to, że w szczypawce Pfizera zaimplementowano fragment DNA kancerogennego wirusa SV40
https://sharktube.info/video/7939/yoshinori-murakami-dell-universit–di-tokyo-ha-scoperto-i-promotori-del-simian-virus-40?channelName=SaDefenza
Także… hmmm…
Wiesz, już od 70 lat straszą tym wirusem w różnych szczepionkach… to ma już taaaaką długą brodę.
I jak tu nie lubić polityków którzy robią wszystko dla naszego zdrowia ?
W poniedziałek (5 czerwca) Stella Kyriakides, komisarz UE ds. zdrowia, i dyrektor generalny WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus podpisali porozumienie administracyjne i list intencyjny w siedzibie WHO w Genewie, na mocy którego WHO przejmie unijny system certyfikacji cyfrowej COVID-19 w czerwcu 2023 roku.
Celem jest ustanowienie globalnego systemu ułatwiającego globalną mobilność i ochronę obywateli na całym świecie przed obecnymi i przyszłymi zagrożeniami dla zdrowia.
Dwa lata po wprowadzeniu certyfikatu COVID, Kyriakides powiedziała, że jest zachwycona, że “Światowa Organizacja Zdrowia przyjmie ramy unijnego cyfrowego certyfikatu COVID”.
Ciekawy wywiad z kandydatem demokratow na stolek w Bialym Domu (ma jak na razie 20% poparcia vs 61% Bidena)
https://www.youtube.com/watch?v=W1h5AhrDajI
To co mowi o pharmie moze szybko dopisac rozdzial w ‘Klątwie Kennedych’