Rok temu Polska wraz z Litwą wzięły aktywny udział w próbie dokonania przewrotu na Białorusi. Obydwa państwa zostały za zgodą zarówno ich władz jak i w przypadku Polski t.z.w. totalnej opozycji wykorzystane w charakterze słupów przez zachodnich mocodawców. Teraz obydwa słupy obrywają od drugiej strony. Chcącym nie dzieje się krzywda.
Takie było pajacowanie

Każdemu, kogo łapie frustracja w związku z Polin, polecam tego gościa:
https://youtu.be/hJ4MzZ9BbQ0
Mi pomogło.
jakby wyłączył emocje a włączył argumenty to dałbym radę dotrwać dłużej niż do trzydziestej piątej sekundy. Trzy razy w pierwszej połowie minuty powtarza obelgę - pewnie jego własnego autorstwa więc wciska ją na siłę w obieg.
Nie sprzedawało się, a jeść trzeba.
Pamiętaj kim jest odbiorca.
fakt. Rozumiem jeszcze ten język ale nie rozumiem już przekazu najwidoczniej. Nie ten target.
Jak na pseudonim to gość ma nieźle napompowane ego. Czasem słucham bo wygrzebuje ciekawe historie. W obrażaniu innych ma czarny pas. Ciekawe kto go wystrugał ?
P.S. Kiedyś chciał przejmować Szwecję jako kraj upadły ![]()
P.S.2. Gościa wypromował Grzegorz Szczęśc Boże.
Tam nie ma treści, tam jest ekspresja emocjonalna.
Zmienił target bo z Ciebie się wyżyć nie dało!
Harlekiny sprzedają się lepiej niż wykłady z matmy to czego niby oczekujesz od autora?
Próbował, starał się - nie szło. No to zmienił target na miękkie cele i ma co jeść.
Zrobisz stronę ze zdjęciami kotków - monetyzacja.
A spróbuj zmonetyzować zse.
Sam widziałeś jak się odbijasz z darmową ofertą demonstracyjną od tubylca.
Dbam o to aby dobrze odsiać plewy od ziarna tak aby tutejszy czytelnik zaliczał się do patologii praktyczno-intelektualnej. Gwarantuję Ci, że na próbę uzyskania czegokolwiek od któregokolwiek z tutejszych najpierw usłyszysz “nie” i dopiero później “słucham”.
Zwróć uwagę jak gnębimy tu biednego @MedicusHellveticus za empatię wobec tzw bliźnich.
Sfrustrowany pracownik działu analiz cywilnej bezpieki. Wyrażam wobec Grygucia zrozumienie.
Taki zawód.
MSW, ale nie strugali tylko wypluli.
Tak se tylko gadał, tymczasem w Szwecji^^
Ale to był wtedy inny Grzesiu, szybko się rozwijał i obecnie jest całkiem zawinięty^^
Z podobnych jeszcze mamy dachowego z Trondheim.
Obecnie radiowca ?
Nie śledzę, nie wiem.
żeby on przynajmniej jaką nabitą klamką wywijał … ile warte są epitety kiedy ich adresata pod lufą nie trzymasz ?
Do d z takim gadaniem - spuścił parę elektrony marnując.
długo mi się czkawką odbijało.
“patologia” to w tym kontekście komplement.
przy tym stanie rynku (klient chce wszystko, od zaraz a i za darmo ofc) całkiem przytomna reakcja. W ten sposób odbiłem się na ten przykład od @impeer’a kiedy wyceny nam się rozjechały. Na całe szczęście nie zaczęliśmy się okładać inwektywami.
![]()
naczytał się podręczników do cybernetyki z lat '80 to chorjakuje
Grzesia oficerowie prowadzący spalili w 2014r i nic się nie stało, więc postanowili niebiescy wypuścić konurencję dla Olszański vel Jabłonowski
Okazało się, że za mundurem panny nie aż tak sznurem jak się dostaje 5tyś brutto?![]()
Czyli dziaders z Ciebie ale wykazujesz zrozumienie dla tych którym się nie chce;)
Nie sięgam na tą półkę jeszcze. Może kiedyś dorosnę.
Wyświetlenia są, spotkania są, książki się sprzedają - znaczy dobrze jest.
Patologia to z pewnością już odkryła^^
Wszak norma jest jakaś nie teges.
A szkoda - było mu postawić zarzut że chce Cię ocyganić.
A daj spokój, w życiu bardziej bezcelowej roboty nie widziałem.
Jakieś źródełko choćby na priv? Czy “byłem widziałem”?
Byłem na tym spotkaniu z tego filmiku wyżej żeby kolesia poobserwować. Wiedzę i spostrzegawczość ma imponującą, wiarygodność wsród tam zebranych 100% a naiwnych nastolatków tam nie było. Facet ma łeb żeby robić hajs gdzieś indziej i wybrał takie tematy? Coś mi tu nie pasuje.
Wyjaśniał kiedyś gdzie pracował. Publicznie na tubie.
Ma.
Czego więc brakło?
Czyżby IYI?
Też miałem ten problem.
Wielu tutaj ma.
Tak przy okazji, jak się skończyła “Niktowi” sprawa sądowa za “pustynne bydło” ?
Nie ma tak naiwnego nastolatka jak mogą być naiwni starsi panowie przed szcześćdziesiątką:)
W sensie opowiadać androny u Kurskiego albo w TVN? Generalnie zawód “politolog-amator” jest w Polsce bardzo popularny, prawie jak “co tu robić by się nie narobić a zarobić” stąd taka konkurencja zbija stawki:)
Dawno dawno temu niszę peregrynacji po Polsce i opowiadania niestworzonych historii starszym panom, którzy maja poczucie że ich wszyscy oszukali obstawiał Krul & Michalikiewicz. Ale społeczeństwo się wzbogaciło, kuce dorosły i teraz jest więcej portfeli do zagosodarowania: stąd Sumliński, Gryguć, Braun, Maciejewski, Rola, Bartosiak,Karoń, Ziemkiewicz etc (łomatko ile ich jest, co chwile mi się ktoś przypomina)
I jeszcze Jaszczur, dla miłośników gore.
Fakt, że ciężko się to ogląda. Też nie do końca moja estetyka i energia ALE
Ja oglądnąłem sporo, bo nic innego się nie da oglądać. Sporo dobrych materiałów wyciąga. To jest tylko wyrwane z kontekstu.
Ja szukam swojej prawdy i tam ją znalazłem. Polecam każdemu kto się zastanawia co się dzieje dookoła. Jak ktoś jest sfrustrowany. Jak ktoś wie albo nie potrzebuje albo jest zadowolony z sytuacji to nie ma sensu.
Też miałem się przejść w sierpniu, ale nie dałem rady…
Tzn jakie masz odczucia. Co Ci nie pasuje?