Granica dzisiaj

Rok temu Polska wraz z Litwą wzięły aktywny udział w próbie dokonania przewrotu na Białorusi. Obydwa państwa zostały za zgodą zarówno ich władz jak i w przypadku Polski t.z.w. totalnej opozycji wykorzystane w charakterze słupów przez zachodnich mocodawców. Teraz obydwa słupy obrywają od drugiej strony. Chcącym nie dzieje się krzywda.

2 Likes

Takie było pajacowanie

image

2 Likes

Każdemu, kogo łapie frustracja w związku z Polin, polecam tego gościa:

https://youtu.be/hJ4MzZ9BbQ0

Mi pomogło.

2 Likes

jakby wyłączył emocje a włączył argumenty to dałbym radę dotrwać dłużej niż do trzydziestej piątej sekundy. Trzy razy w pierwszej połowie minuty powtarza obelgę - pewnie jego własnego autorstwa więc wciska ją na siłę w obieg.

5 Likes

Nie sprzedawało się, a jeść trzeba.
Pamiętaj kim jest odbiorca.

4 Likes

fakt. Rozumiem jeszcze ten język ale nie rozumiem już przekazu najwidoczniej. Nie ten target.

2 Likes

Jak na pseudonim to gość ma nieźle napompowane ego. Czasem słucham bo wygrzebuje ciekawe historie. W obrażaniu innych ma czarny pas. Ciekawe kto go wystrugał ?

P.S. Kiedyś chciał przejmować Szwecję jako kraj upadły :slight_smile:

P.S.2. Gościa wypromował Grzegorz Szczęśc Boże.

4 Likes

Tam nie ma treści, tam jest ekspresja emocjonalna.

Zmienił target bo z Ciebie się wyżyć nie dało!

Harlekiny sprzedają się lepiej niż wykłady z matmy to czego niby oczekujesz od autora?
Próbował, starał się - nie szło. No to zmienił target na miękkie cele i ma co jeść.

Zrobisz stronę ze zdjęciami kotków - monetyzacja.
A spróbuj zmonetyzować zse.
Sam widziałeś jak się odbijasz z darmową ofertą demonstracyjną od tubylca.

Dbam o to aby dobrze odsiać plewy od ziarna tak aby tutejszy czytelnik zaliczał się do patologii praktyczno-intelektualnej. Gwarantuję Ci, że na próbę uzyskania czegokolwiek od któregokolwiek z tutejszych najpierw usłyszysz “nie” i dopiero później “słucham”.
Zwróć uwagę jak gnębimy tu biednego @MedicusHellveticus za empatię wobec tzw bliźnich.

Sfrustrowany pracownik działu analiz cywilnej bezpieki. Wyrażam wobec Grygucia zrozumienie.

Taki zawód.

MSW, ale nie strugali tylko wypluli.

Tak se tylko gadał, tymczasem w Szwecji^^

Ale to był wtedy inny Grzesiu, szybko się rozwijał i obecnie jest całkiem zawinięty^^

Z podobnych jeszcze mamy dachowego z Trondheim.

4 Likes

Obecnie radiowca ?

2 Likes

Nie śledzę, nie wiem.

1 Like

żeby on przynajmniej jaką nabitą klamką wywijał … ile warte są epitety kiedy ich adresata pod lufą nie trzymasz ?
Do d z takim gadaniem - spuścił parę elektrony marnując.

długo mi się czkawką odbijało.

“patologia” to w tym kontekście komplement.

przy tym stanie rynku (klient chce wszystko, od zaraz a i za darmo ofc) całkiem przytomna reakcja. W ten sposób odbiłem się na ten przykład od @impeer’a kiedy wyceny nam się rozjechały. Na całe szczęście nie zaczęliśmy się okładać inwektywami.

3 Likes

:slight_smile:

naczytał się podręczników do cybernetyki z lat '80 to chorjakuje

Grzesia oficerowie prowadzący spalili w 2014r i nic się nie stało, więc postanowili niebiescy wypuścić konurencję dla Olszański vel Jabłonowski

:slight_smile: Okazało się, że za mundurem panny nie aż tak sznurem jak się dostaje 5tyś brutto?:slight_smile:

Czyli dziaders z Ciebie ale wykazujesz zrozumienie dla tych którym się nie chce;)

3 Likes

Nie sięgam na tą półkę jeszcze. Może kiedyś dorosnę.

2 Likes

Wyświetlenia są, spotkania są, książki się sprzedają - znaczy dobrze jest.

Patologia to z pewnością już odkryła^^
Wszak norma jest jakaś nie teges.

A szkoda - było mu postawić zarzut że chce Cię ocyganić.

A daj spokój, w życiu bardziej bezcelowej roboty nie widziałem.

1 Like

Jakieś źródełko choćby na priv? Czy “byłem widziałem”?

Byłem na tym spotkaniu z tego filmiku wyżej żeby kolesia poobserwować. Wiedzę i spostrzegawczość ma imponującą, wiarygodność wsród tam zebranych 100% a naiwnych nastolatków tam nie było. Facet ma łeb żeby robić hajs gdzieś indziej i wybrał takie tematy? Coś mi tu nie pasuje.

5 Likes

Wyjaśniał kiedyś gdzie pracował. Publicznie na tubie.

Ma.
Czego więc brakło?

Czyżby IYI?
Też miałem ten problem.
Wielu tutaj ma.

1 Like

Tak przy okazji, jak się skończyła “Niktowi” sprawa sądowa za “pustynne bydło” ?

2 Likes

Nie ma tak naiwnego nastolatka jak mogą być naiwni starsi panowie przed szcześćdziesiątką:)

W sensie opowiadać androny u Kurskiego albo w TVN? Generalnie zawód “politolog-amator” jest w Polsce bardzo popularny, prawie jak “co tu robić by się nie narobić a zarobić” stąd taka konkurencja zbija stawki:)

Dawno dawno temu niszę peregrynacji po Polsce i opowiadania niestworzonych historii starszym panom, którzy maja poczucie że ich wszyscy oszukali obstawiał Krul & Michalikiewicz. Ale społeczeństwo się wzbogaciło, kuce dorosły i teraz jest więcej portfeli do zagosodarowania: stąd Sumliński, Gryguć, Braun, Maciejewski, Rola, Bartosiak,Karoń, Ziemkiewicz etc (łomatko ile ich jest, co chwile mi się ktoś przypomina)

4 Likes

I jeszcze Jaszczur, dla miłośników gore.

3 Likes

Fakt, że ciężko się to ogląda. Też nie do końca moja estetyka i energia ALE

Ja oglądnąłem sporo, bo nic innego się nie da oglądać. Sporo dobrych materiałów wyciąga. To jest tylko wyrwane z kontekstu.

Ja szukam swojej prawdy i tam ją znalazłem. Polecam każdemu kto się zastanawia co się dzieje dookoła. Jak ktoś jest sfrustrowany. Jak ktoś wie albo nie potrzebuje albo jest zadowolony z sytuacji to nie ma sensu.

Też miałem się przejść w sierpniu, ale nie dałem rady…

Tzn jakie masz odczucia. Co Ci nie pasuje?

3 Likes