Uroszczenia dyzurowo-podyzurowe

tam jest daleko od Ciebie. Tam wrony pętlę mają. No chyba że przesadzisz w tamte rejony całą rodzinę.

2 Likes

Trzymamy kciuki :+1:

4 Likes

Wnoszę o ankietę o cenzurę tego posta gdyż wpis ów naruszył moje poczucie dobrego smaku gdy wątłą postać @MedicusHellveticus byłem zmuszony dopasować do francuskiego prowadzenia rozmowy rekrutacyjnej w charakterze petenta.
Na szczęście mój wewnętrzny cenzor natychmiast przedstawił mi wyobrażenie młodej pani dyrektor tegoż ośrodka łagodząc rozpatrywanie najgorszych rozwiązań.

Po prostu wyprowadza się w kierunku do Ciebie. Będzie maił bliżej^^

4 Likes

wczoraj high, dzisiaj back to the reality

Nach Rücksprache mit meinem Klinikleiter heute Morgen kann ich Ihnen leider keine Daueranstellung bei uns anbieten.
Der Personalbudgetdruck ist so hoch, dass wir vor Festlegung des Budget 2026 keine Zusagen geben können.
Somit macht eine Hospitation bei uns meines Erachtens keinen Sinn, da wir Ihnen keine falschen Hoffnungen wecken wollen.
Ich wünsche Ihnen alles Gute, und hoffe, dass Sie bald für sich und Ihrer Familie eine zufriedenstellende Lösung finden.
Freundliche Grüsse

5 Likes

kupilem to…

Wchodzac na rozmowe kwalifikacyjna zrobie dokumentacje i luzik…

Ale jest to zarabiste…Polecam

5 Likes

Pytanie za 100pkt czym to się rozni od zwyklego dyktafonu?

2 Likes

Zwykły dyktafon nie wysyła wszystkiego co przechwyci od razu do chmury :slight_smile:

7 Likes

to jeszcze zdefiniujmy do ilu chmur na raz.

Jedna kopia do chmury ustawionej przez użytkownika, druga kopia do chmury producenta telefonu (z USA lub Korei), trzecia dla NSA, czwarta dla Guaongbu.

Oni to wszyscy dla naszego dobra zbierają, te backupy, mówię wam.

7 Likes

brakiem glosnika. Czy wysyla do chmury nie wiem ale udaje sie odlaczajac internet zrzucic to przez bluetooth na smartfona (odlaczonego od internetu) i skasowac w obu lokalizacjach. Czy takie dzialanie nie uruchamia od razu w sofcie alarmu i czy on w tle nie robi potem backupu i nie wysyla do clouda nie wiem.

Teoretycznie software moze po pierwsze pokazywac mi plik jako skasowany a po drugie nawet jak kasuje to moze dopoki komorki MLC nie beda nadpisane zrobic w tle samemu backup.

W kazdym razie da sie przez bluetooth przeslac na smartfona plik dzwiekowy i go potem nakompa wszystko moze byc odlaczone od netu…

Moze tak sie da - nadpisac potem kosc pamieci przemowieniami lenina?

Zaleta jest ze jest rozmiaru karty kredytowej (okay grubszy ) ale nagrywa z portfela

3 Likes

Znaczy ja mam wyświetlacz do czytania, a nie do słuchania, więc TLTL (too long to listen). Jedną wiadomość jakoś ścierpię, ale dwóch nie.
Od tego mam oczy aby łapać akapity w całości.
Jak się @MedicusHellveticus nie poprawisz, to trafisz na tiktoka. Tu jest kultura piśmienna, przedtiktoczna. Jak chcesz sprawdzać poza jaskinią co rzuca na ściany cienie to mogę nie rozpoznać Twojego cienia kiedy będziesz wracać i ze strachu jak dźwiedzia zakłuję.
A Ciebie naprawdę nietrudno pomylić z dźwiedziem.

W razie czego ja wysyłam. Mam w telefonie apkę “uprzejmie donoszę”. Nazywa się android.

Może ankieta - czy @MedicusHellveticus powinien na signalu powstrzymać się od nagrywania głosu, bo wiemy do czego to prowadzi i kolejna transmisja będzie z flaków. Albo innego środka bojowego wyciąganego Niemcowi z …

5 Likes

ascii akbar.

Tryb graficzny został zesłany na ludzkość przez Szajtana, celem zgorszenia.

Widziałem kiedyś buciki służbowe medyka. Postawa jedno, wyposażenie co innego. Jakby mi pociągnął z takiego bucika w klejnoty to by mi się kuleczki o sklepienie czaszki rozstrzaskały.

3 Likes

znowu sie szefuncio czepia.
ja mam to w celach edukacyjno-poznawczych
hellwecka rodzinka dowie sie tego i owego o praktrykach rozmow o prace w tym kraju.

no i jak obczaja ze dyktafon ma AI to bedzie powiedziane - a w Szwajcarii - to niemozliwe, to AI sie z usländerstwem zaprzyjaznila i helwetow szkalujom.-…

5 Likes

Czyli jednak mój pomysł się po przemyśleniu spodobał :wink:

1 Like

Żydzi wymyślili GUI, żeby ogłupiać gojów!

4 Likes

sprawdzilem - pomimo malych rozmairow nagrywa perfekcyjnie.

A zawsze bede mial ewidencje - co niby powiedzialem nie tak?

Najgorsze ejst to ze nie bylo tego dostepnego wtedy gdy jeden mnie wyzywal od usländerskich murew, byloby co rodzince puscic.

4 Likes

W DE niby nagrywanie innych bez ich wiedzy jest przestępstwem. Jak to jest z tym w CH?

1 Like

Ale on nagrywa siebie. Inni są tam bo po prostu śmiali się odezwać.

3 Likes

Wspinał się 34 letni na szczyt w alpinistycznym wyposażeniu.

Oderwały się kawałki skały. Jeden z nich taki z 200 kg uderzył go w kask.

Któreś z pozostałych amputowali linę asekuracyjna. Spadł z ca 120 metrów.

Na dole żona i 3 dzieci.

Kurwa. Co za dzień

6 Likes

Zastanawiam się, kiedy to wyląduje w mediach, bo jak widzę, to mają poślizg jakoś tygodnia z raportowaniem takich rzeczy. Szkoda go i dzieciaków, że ojca straciły.

2 Likes
2 Likes