Uroszczenia dyzurowo-podyzurowe

Jak w Powrocie z gwiazd :wink:

5 Likes

można ino konsekwencje są terminalne jeśli wkurw ma być autentyczny. Bierzesz granat, idziesz do urzędu który Ci podpadł i wyciągasz zawleczkę zważając przy tym żeby w pomieszczeniu nie było petentów.

4 Likes

Weź mnie nie strasz!

perpetua infantia;

2 Likes

uszy do góry, w kolejnym wcieleniu dusza nie będzie pamiętała znoju w przemyśle jaki był Twoim udziałem w poprzedniej powłoce

nowe ciało, nowe życie, nowe możliwości

Medyk np. będzie kombinował jakby tu się urodzić w Polsce, skończyć medycynę i zarobić kupę forst na niewydolności polskiego systemu ochrony zdrowia :wink:

5 Likes

mamy jakieś weryfikowalne dane co do nowego wcielelenia ?

Muszka owocówka też wchodzi w grę na ten przykład ?

3 Likes

Rozumiem ze weekend, ale probowalem sobie kumotra we wcieleniu zwizualizowac^^

Jest stara opowiesc o Henryku zza miasta, ktorego nikt nigdy nie widział. Mieszkańcy opuszczając miasto nie mogli odnaleźć drogi powrotnej.

4 Likes

muszka owocowka nie daje świadectw, małe dzieci i owszem

do rozstrzygnięcia jest czy to reinkarnacja czy raczej zdolność naszego biokomputera jakim jest mózg do wychwytywania na poziomie kwantowych cząstek energii już istniejącej i dającej jedynie “odbicie” przeżyć innej osoby

temat bardziej dla Jerzyka ale jak pisał Szekspir: są na świecie rzeczy, które się filozofom nie śniły

ostatecznie żyjemy w czasach epoki infomacyjnej opartej na powszechną obecność fal będących nośnikiem energii rekonstruowanej na obrazy i dźwięki przez urządzenie wielkości princepolo (smartfon)

ludzki mózg, który dał podstawy rozwoju całej cywilizacji nie jest gorszy aczkolwiek pewne aspekty jego funkcjonalności nie są wykorzystywane

3 Likes

myślę, że jemu grozi najwyżej “zesłanie” do pokazanego już tu przeze mnie prymitywnego plemienia programistów, by miał czas przemyśleć błędy i wypaczenia w kodowaniu:

choćmoże istotnie lepiej byłoby odpocząć kilka dni jako muszka owocówka niż trafić do firmy informatycznej z benefitem w postaci zajęć WF:

spokojnego weekendu wszystkim!

3 Likes

Też mi się tak wydaje, bo jak zacząłem czytać te pierdy to już mi się panel administracyjny rozwijał, żeby @Jerzyka popędzić, a tu patrzę - @Ryszard się zgubił.

Widzę.

Czyli sobota rano, @gruby jeszcze nie doszedł do lustra, więc jest przekonany, że zawsze był muszką owocówką czego najlepszym dowodem jest zapach mocno sfermentowanych owoców spożywanych ostatnio, a @Ryszard mu wciska, że to efekt kwantowy reinkarnacji.

To ja się może powinienem napić…

4 Likes

Dzień dobry. Może Pan spokojnie zadzwonić jutro wieczorem. Ale już teraz mogę powiedzieć, że w ostatnich dniach dwie anestezjolożki, które przychodziły dokąd na 2-4 dni w miesiącu chce przyjść do nas pełny kontrakt, więc na chwilę obecną mam nawet klęskę urodzaju, bo chciałabym je przyjąć obie i muszę jakoś stworzyć dla nich miejsce.

3 Likes

to się “wolność wypowiedzi“ nazywa. Każdy na swój rachunek pisze.

Wrzuć na luz panie admin, wrzuć tryb weekendowy.

muszka owocówka to epizod z krótkim bytem. A taki żółw co wykręca dwa stulecia bez problemu to już inny kaliber wspomnień.

wyciągu z owoców spożywanego ostatnio.

Owoce są pożywieniem mojego pożywienia.

kiedy sierściuch złośliwiec tupie po tarasie nie takie teorie we łbie powstają.

3 Likes

Trochę w temacie wątku, nie ma co ^^:
https://www.ndtv.com/world-news/pakistani-doctor-walked-out-of-surgery-midway-for-sex-with-nurse-9266768

3 Likes

tu wcale nie chodzi o jakieś bajania ale o to czy na poziomie kwantowym myśl ludzka wytworzona przez mózg ludzki nie jest energią, która nie znika całkowicie

bajania o reinkarnacji mogą w istocie dotyczyć rzeczy bardzo naukowych ale przekraczających zakres mojej wiedzy z fizyki

gdyby przyjąć, że energia nigdy nie znika całkowicie to bajania mogłyby być tłumaczone zupełnie naukowo jako “odebranie” (przetworzenie przez żywy mózg) informacji krążącej w przestrzeni

skoro jednak nie jestem fizykiem a nie chcę być wrzucony do worka z Jerzykiem - zamykam wątek

2 Likes

pojechalem wczoraj do spadniecia ze schodow,.

Wszystko nie pasowalo. Zabojstwo. Jako ze wewnatrz Helvetow - nie do udowodnienia.

Robie ogledziny - no i bez szczegolow - rany nie pasuja do mechanizmu upadku ze schodow - mowie - chlopaki tu nic nie pasuje patrzcie… ta rana to rana rabana glowy wchodzi tak z 8cm wewnatrz mozgowia - skoro to upadek na stopien czyli czesc ostroslupa - jakie powinno byc rozwarcie rany i zlamania czaszki… no i taka rana nie przy upadku z 1,80 metra.

No i pokazalem im slady krwi w lazience i kuchni…nie mieli lampy do tego bo w Szwajcarii takie rzeczy wicie rozumicie to w usländerskich bantustanach.

Wezwalismy forensik, rechtsmedizin. Malzonek pekl - ale mowi - wszytko fajnie ale musicie mi to jeszcze udowodnic.

Prokurator zadowolony wpisal mi w pozycje czas interwencji 10 godzin mowiac - za dobra robote jest premia.

12 Likes

Jak Twój kanton dzięki Twojej kiepełe zdobędzie pierwsze miejsce w rankingu zabójstw per capita to z roboty osobiście wypieprzy cię kantonalny minister sprawiedliwości.

3 Likes

Za to teraz kulkę dajo :slight_smile:

Akurat na klinowany od rana weekend^^

Żółw się rusz! Chwała A’Tuinowi! Przecz z kuloziemcami!

Dynamiczne pogonie za sałatą - niby się nie rusza, ale jednak się kręci.

Chwyć za kitę… wykręć…

To wyjątkowo niecodzienne zdarzenie.

Energia to abstrakt obrachunkowy. To jest artefakt logiki.

Nie tylko Twój :slight_smile:

Na to to mamy nawet wzroki. To są splątania ułamkowe. Potrzebujemy ich do redukcji szumu w bardzo zimnych, izolowanych układach.

Z Jerzykiem czy bez - Gopło to samo :slight_smile:

2 Likes

No wiec drodzy koledzy w Polsce robote znalezc ciezko bo - czego on szuka w Polsce, skoro rocznie na kontrakcie w Szwajcarii mozna zarobic 5 milionow CHF i szukaja polskich lekarzy anestezjologow… (sic!)

7 Likes

… a Rzymie wszystkim rozdają samochody.

Fact check:
nie w Rzymie tylko w Moskwie, nie samochody lecz rowery i nie dają tylko kradną.

Ale cała reszta się zgadza.

5 Likes

tak w ogole to ciekawie jest. Moi koledzy wurwieni. PL = CH mowie im.

Brak lekarzy i wszyscy prawie w to wierza. Przynosisz im lekarza i nie da sie bo nie.

Lekarzy w Polsce jest najwiecej w historii. Wplywy podatkowe w NFZ sa tez najwyzsze w historii. Ale..wszystko finansowane dlugiem.

Ale ile to potrwa? Rynek zostanie zalany nowymi za 5 lat…najpozniej

4 Likes

Aptek też.

Musi jaka krwawa wojna przeszła przez Generalną Gubernię skoro zapotrzebowanie na usługodawców i produkty zdrowotne tak wywaliło w kosmos.

Tylko te 150k dodatkowo zabitych przez rząd plandemią coś mi nie pasuje do całości obrazu raportu z raju.

5 Likes