Szanowna Pani po prostu weszła do pomieszczenia, w którym mężczyźni ubrani w smokingi palą cygara i popijają brandy oraz omawiają sprawy im właściwe (taka scena była w filmie o transatlantyku sprzed stu lat). Pojawienie się kobiety w takim miejscu nie jest co prawda wzbronione, ale powoduje pewne reakcje. Podobnie jak w sytuacji gdy w przedszkolu, pralni lub na darciu pierza zjawi się mężczyzna. Obie strony są lekko skonfundowane: grupa nowym członkiem i jego nieznajomością reguł w niej panujących oraz nowy, zwyczajami i specyficznym językiem używanym w zamkniętym gronie.
Płatne reklamy dorzucać i kręcimy serial?
Po to Bóg je stworzył^^
Ostatecznie sam się przekonasz.
Reptilianie!
A nie było napisu “Nieupoważnionym wstęp wzbroniony”. Wielkie niedopatrzenie i teraz taki klops
Jest jeszcze opcja Chińczyków. Pożyjemy zobaczymy - zgodnie ze starą rzymską zasadą “ten zrobił, co skorzystał”
Co? Dziku, o czym Ty mówisz? Jak w ogóle możesz?
Znaczy mam na myśli tych żydów i masonów.
Ale nie skreślałbym tego, co @Ewita pisze, łącznie z czajnikami. Choćby z procesowej ostrożności.
https://businessoutsiderpl.wordpress.com/2020/03/30/prognoza-pogody-na-dlugi-weekend-czesc-1-sloneczko/?fbclid=IwAR1vmEzm4-t271S4zuCA3jk3G_lnGWJGP9gf-sX6JR94euU_Heb2tbVB1cY
Do poczytania - świetna analiza rzeczywistości, w której wszyscy się znaleźliśmy
Dobre, dobre. Jak i inne jego artykuły.
Tylko tak się zastanawiam jak to się ma do dolara jako potencjalnie ostatniego zawodnika na nogach, w czym miałby mu dopomóc gigantyczny dollar shortage.
Bo mi z tego artykułu się taki obrazek jawi, że ten zawodnik padnie przed końcem imprezy.
Jestem za cienka w uszach na Wielką Grę, ale moim zdaniem dolar kaput, bo petrodolar zdechł i se ne vrati. I to Chińczycy razem z Rosjanami wyciągnęli dywanik spod nóg imperium. Ale co dalej? Czy te dwie potęgi mogą się dogadać i działać razem, czy teraz zawalczą o tron superpotęgi? Gdzieś rzuciła mi się w oczy notatka o jakimś wykolegowaniu Rosji przez Chiny, więc chyba Chiny nie odpuszczą. Ale Grupa Trzymająca Władzę tak łatwo odpuści bez walki czy może ma jakiegoś asa w rękawie? No i co z tym wirusem?
Dosięgło nas chińskie przekleństwo “obyś żył w ciekawych czasach”
Trzeba było czytać uważać że tu PGR - Palą (cygara) Gwałcą Rabują.
Tu wszyscy ostrzeżeni.
Jak już wykorzystał i zostawił z dzieckiem to psu w … rzymskie opowiastki o detekcji ściany po zderzeniu.
Z jak zawsze pięknie ułożoną narracją przez pierwszorzędnych fachowców.
Zawsze można do ważenia należności dorzucić lotniskowiec krzycząc Vae victis!
Kto wykupił jankeskie długi to może do nich jeszcze dopłacić.
Imperium samo z dywaniku zeszło. Imperia tak mają.
Stocznie ciągle budują kolejne asy.
Reptilianie!
Na Północy bez zmian.
Myślisz, że Chińczycy mogą się przeliczyć? Do posłuchania od. 11:30.
https://www.youtube.com/watch?v=-AYnVmEZli4
Czy Cejrowski może być amerykańskim agentem i coś wiedzieć?
Tam już dawno działa muzułmańska zaraza i nie widzę nadziei na poprawę, raczej pogorszenie sytuacji
Szanowna Pani ciągle nie wie gdzie się znajduje^^
A w jakiej domenie jest to forum? Przypadek?
A to taki napis musi być ? Właściwie to po co ?
Skoro nie chcecie tutaj Pań ( a może powinnam użyć słowa “samic”
) to wypadałoby takie info gdzieś w widocznym miejscu umieścić, ażeby nie było przykrych niespodzianek.
Jak chyba powszechnie wiadomo “gdzie diabeł nie może, tam babę pośle”, bo wszędzie śię wcisną.
A kto powiedział że nie chcemy? To łunym się widzę co nie podoba że są traktowane jak samice^^
A niby czemu? Był artykuł na głównej o tym, że ostrzeżenia są bezcelowe i trzeba samemu wymacać rzeczywistość skutecznie się domyślając gdzie są miny.
Przykrości rozwiązują bohaterscy moderatorzy nie szczędząc trudu. Skoro nie jesteś zablokowana to najwidoczniej nie sprawiłaś nikomu przykrości tym co jest tu zakazane.
Diaboł okazał się tu niedostatecznie zły.
No to wyjaśniliśmy wszystkie ewentualne nieporozumienia i możemy kontynuować znajomość ![]()
Kto tak powiedział ? Gdzie ?
To poważny zarzut. Poproszę zatem o dowody.
To miejsce tutaj to jedno z niewielu w których płeć nie gra roli. Wystarczy mieć rację i argumenty nie do zbicia. Ale jeśli zaczynasz argumentować ‘mam rację bo ja jestem kobietą’ to w rzeczy samej nie zgarniesz tu aplauzu.
Po drugie ludzie nie czytają FAQ, dokumentacji, tabliczek ostrzegawczych i tak dalej. Więc szkoda na ich produkcję zachodu.
Nie wiem jak u innych ale brak tabliczek ostrzegawczych jest jak dla mnie najlepszą tabliczką ostrzegawczą. Wchodzisz, rozglądasz się i jak Ci się podoba to zostajesz akceptując reguły. Reguły niepisane albo znasz i szanujesz albo zbierasz joby za ich nieznajomość. Moim zdaniem do tej pory nie dostałaś po uszach za bycie kobietą a za słabości własnej argumentacji które próbujesz przykryć argumentem że jesteś kobietą a to jest zasadnicza różnica. Nie z nami te numery.
A to tak nie działa. Kobiecość to nie jest okoliczność łagodząca. Gdybyśmy zaczęli traktować kobiety stosując taryfę ulgową to przyznalibyśmy że są one niepełnosprawne, niedorozwinięte i tak dalej.
Dość już tego OT, teraz wracamy do korony, wirusa i ogólnie tematu tego wątku.
Potwierdzam, siedzi nad nami prywaciarz i pięć razy dziennie z widłami każe klęknąć przed passatem i wypucowac mu alusy
Mrówka ze słoniem idą przez most i mrówka mówi “ale tupiemy”.
Cos juz jest. Oczywiscie Gates i Fauci przeciwni.
https://techstartups.com/2020/03/18/breaking-controlled-clinical-study-conducted-doctors-%E2%80%8Bin-france-shows-hydroxychloroquine-cures-100-coronavirus-patients-within-6-days-treatment-covidtrial-io/
o czym nie powinniscie zapomniec.
Srodowisko medyczne jest strasznie narcystyczne. Wybic sie i zapisac zlotymi annalami w historii chce wielu.
Randomizowane badanie kliniczne na 80 pacjentach - i kazdy statystyk - uwaga, nie lekarz, ale zwykly technik po technikum, majacy podstawy statystyki grup przestaje czytac